Χρυσή μπάλα: ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

1027
χρυσή μπάλα

Η χρυσή λίστα του France Football ανακοινώθηκε χωρίς εκπλήξεις.

Οι βραβεύσεις για το «The Best» της FIFA έγιναν, αλλά παραδοσιακά εκείνο που έχει την μεγαλύτερη αίγλη, είναι η κανονική «Χρυσή Μπάλα», αυτή που βγαίνει από το «France Football». Το γαλλικό περιοδικό λοιπόν παρουσίασε τη Δευτέρα τη λίστα με τους 30 υποψήφιούς του για τον κορυφαίο του 2018.

Επίσης υπάρχουν οι 15 γυναίκες παίκτριες και οι 10 ανερχόμενοι αστέρες. Μάλιστα όσον αφορά τις δύο αυτές κατηγορίες για την «Χρυσή Μπάλα», θα δοθούν βραβεία για πρώτη φορά φέτος. Οι πιτσιρικάδες θα επιλεγούν από τους 33 εν ζωή κατόχους του μεγάλου βραβείου, ενώ όλα αυτά θα συμβούν στις 3 Δεκεμβρίου στο Παρίσι.

Οι 30 υποψήφιοι: Σέρχιο Αγουέρο (Μαν. Σίτι), Αλισον Μπέκερ (Λίβερπουλ), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Εντίνσον Καβάνι (Παρί), Τιμπό Κουρτουά (Τσέλσι/ Ρεάλ Μαδρίτης), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης/ Γιουβέντους), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μαν. Σίτι), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Ντιέγο Γκοδίν(Ατλέτικο Μαδρίτης), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ισκο ( Ρεάλ Μαδρίτης), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Ν’Γκολό Καντέ (Τσέλσι), Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Μάριο Μάντζουκιτς (Γιουβέντους), Σαντιό Μανέ(Λίβερπουλ), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Νεϊμάρ (Παρί), Γιαν Ομπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πολ Πογκμπά (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ιβάν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας