Χιλιάδες Τα Κρούσματα Του Κορωνοϊού στην Τουρκία!

6800
μέρκελ

Στην Τουρκία, οι γιατροί, έχουν εντολές τα κρούσματα του COVID-19 (του κορωνοϊού), να τα εμφανίζουν ως περιστατικά συνήθους ίωσης!

Οι γιατροί στην Τουρκία, έχουν αυστηρές εντολές από την κυβέρνηση Ερντογκάν, τα κρούσματα του COVID-19 να τα αποκρύψουν και να τα εντάξουν ως περιστατικά ίωσης…!Τα δε θανατηφόρα περιστατικά, να τα δικαιολογούν ως αποτέλεσμα καρκινικών νόσων, λευχαιμίας και μηνιγγίτιδας!

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο RussiaToday, η Τουρκία είναι επικίνδυνη για την παγκόσμια υγεία, γιατί οι αρχές κρύβουν τους ασθενείς-θύματα του κορωνοϊού από την Παγκόσμια Κοινότητα.Στους προσφυγικούς καταυλισμούς δε, θερίζει ο COVID-19 και όχι μόνο…

Προχθές, στις 9 Μαρτίου, σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο της Άγκυρας εξαιτίας του κορωνοϊού. Από τους 132 επιβαίνοντες της Turkish Airlines, οι 12 παρουσίασαν υψηλό πυρετό και 17 θεωρήθηκαν ύποπτοι ότι ήταν φορείς.

Το αεροσκάφος των Τουρκικών Αερογραμμών (THY)TK879, εκτελούσε πτήση από την Τεχεράνη στην Κωνσταντινούπολη, λόγω αυτών των υποψιών προσγειώθηκε στην Άγκυρα στις 10:30π.μ. Κλιμάκια του Τουρκικού υπουργείου Υγείας, προχώρησαν άμεσα σε έλεγχο των επιβατών και διαπίστωσαν ότι η θερμοκρασία σε 12 από τους επιβαίνοντες ήταν πολύ πάνω από το φυσιολογικό. Ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά δήλωσε ότι «…μέσα στο αεροπλάνο υπήρχαν κάποιοι που παρουσίασαν πυρετό και βήχα. Έτσι, αποφασίσαμε να προσγειώσαμε το αεροσκάφος στην Άγκυρα. Θα ανακοινώσουμε τα τελικά αποτελέσματα έπειτα από 3-4 ώρες. Οι επιβάτες και το προσωπικό του αεροπλάνου θα τεθούν σε καραντίνα σε νοσοκομείο στην Άγκυρα για 14 ημέρες. Όλοι οι επιβάτες είναι Τούρκοι.»

Η Τουρκία, όμως, δεν ανακοίνωσε τίποτα… Αντίθετα, φιμώνει… και κυνηγά τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που τολμούν να δημοσιοποιήσουν πληροφορίες γύρω από αυτό το ζήτημα. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής… ελέγχει τα πάντα από τα κρατικά ΜΜΕ έως και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ακόμα και το fβ, το Instagram, τοtwitter!!!

Το περασμένο Σάββατο, το βράδυ, η Τουρκική Αστυνομία, έκανε “ντου” στα γραφεία της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας“Sputnik ” στην Κωνσταντινούπολη. Ο αρχισυντάκτης Μαχίρ Μποζτέπ τέθηκε υπό κράτηση. Τρεις δημοσιογράφοι αγνοούνται από το Σάββατο… «Δεν έχουμε μπορέσει να επικοινωνήσουμε με τους υπαλλήλους μας για αφότου η αστυνομία έκανε την επίθεση στα γραφεία μας και στις οικίες τους …» ανέφερε για το θέμα η αρχισυντάκτρια του πρακτορείου, Μαργαρίτα Σιμονιάν.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας επιβεβαιώνοντας την εξαφάνιση των τριών δημοσιογράφων: «Οι δημοσιογράφοι απειλήθηκαν με φυσική βία, τους είπαν να σταματήσουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, βρίσκονται στα χέρια Τουρκικών Δυνάμεων Ασφαλείας. Η κατάσταση περιπλέκεται από το γεγονός ότι δεν είναι δυνατό να έχουμε επικοινωνία μαζί τους…»ενώ, κάλεσε την Τουρκία να λύσει το θέμα άμεσα και να διασφαλίσει την ασφάλεια των εργαζομένων.

Στην Τουρκία, όσο πουθενά αλλού, η έννοια του σκοταδιού, συναγωνίζεται τη συναίσθηση της ενοχής…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας