Χημικά και ξύλο στην Αίγλη Ζαππείου κατά διαμαρτυρόμενων γιατρών και νοσοκομειακών

1832
χημικά

Μεγάλη ένταση, χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ ξέσπασε νωρίτερα στην Αίγλη Ζαππείου, όταν γιατροί και νοσοκομειακοί προσπάθησαν να εισέλθουν για να διαμαρτυρηθούν σε ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Η ένταση στην ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, με θέμα τις ΣΔΙΤ, στον χώρο της Υγείας, προήλθε όταν τα ΜΑΤ επιχείρησαν βιαίως να σταματήσουν εργαζόμενους συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με πληροφορίες και τις εικόνες έγινε χρήση χημικών από αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο και επιχείρησαν να απομακρύνουν τους συνδικαλιστές. Κατά τη διάρκεια της έντασης στην Αίγλη Ζαππείου λιποθύμησε ένα άτομο, λόγω των χημικών. Η ημερίδα, λόγω της έντασης, διεκόπη.

Βίντεο από τα επεισόδια στην Αίγλη Ζαππείου

Οι συνδικαλιστές της ΟΕΝΓΕ και της ΠΟΕΔΗΝ είχαν προαναγγείλει την παρουσία τους στην Αίγλη Ζαππείου καθώς είχαν κηρύξει στάση εργασίας από τις 9:00 έως τις 15:00.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) στην παροχή υπηρεσιών υγείας, που θα παρουσιάζονταν σήμερα στην ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, στην Αίγλη Ζαππείου και οι οποίες παραδίδουν την δημόσια υγεία σε μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.

Μια ακόμη εικόνα από την ένταση στην Αίγλη Ζαππείου

Μια ακόμη εικόνα από την ένταση στην Αίγλη Ζαππείου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας