Χαρακτήρισαν τον Θεοχάρη «απαράδεκτο» και αποχώρησαν από τη σύσκεψη

1296
θεοχάρη

Xαρακτήρισαν την συμπεριφορά του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη με μία λέξη «απαράδεκτη» και αποχώρησαν από τη σύσκεψη που είχε διοργανωθεί στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» με την αφορμή της παρουσίας του υπουργού στο Ηράκλειο.

H παρουσία του υπουργού ήταν ο λόγος που αποχώρησαν τοπικοί φορείς , σε ένδειξη διαμαρτυρίας.  Μάλιστα, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το μικρόφωνο λέγοντας ότι «ο κ. Θεοχάρης δεν σεβάστηκε τους εργαζόμενους στον τουρισμό και τους αγνόησε» προσθέτοντας ότι «τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει στον επικεφαλής ενός τόσο σοβαρού υπουργείου».

Την ίδια δυσαρέσκεια έδειξαν και άλλοι εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στην ίδια συνάντηση, αποχωρώντας επίσης. Σύμφωνα με το Cretalive News, αυτό που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των συμμετεχόντων φορέων ήταν το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Χάρης Θεοχάρης μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο, ενώ σε κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από τον χώρο της σύσκεψης προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό των Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας