Χίος: Αποχωρώντας τα ΜΑΤ έσπαγαν αναίτια αυτοκίνητα!

1364
ματ

Με επεισοδιακό τρόπο αποχώρησαν από τη Χίο οι άνδρες των ΜΑΤ που είχε στείλει η κυβέρνηση στο νησί, σε μια προσπάθεια επιβολής του σχεδιασμού της για τη δημιουργία κλειστών κέντρων-φυλακών προσφύγων.

Στο λιμάνι βρίσκονταν 14 κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, περιμένοντας την άφιξη του πλοίου για την αποχώρησή τους από το νησί της Χίου.

Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», όπως αναφέρει ο politischios οι δυνάμεις των ΜΑΤ έδωσαν την τελευταία τους παράσταση, κινούμενοι εναντίον ομάδας 15 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον λιμένα Μεστών και σε απόσταση ασφαλείας.

Τα ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, πήραν κράνη και ρόπαλα και αφού έριξαν δεκάδες χημικά προς τους συγκεντρωμένους, πήδησαν την περίφραξη του λιμένα και έσπασαν οποιοδήποτε αυτοκίνητο υπήρχε μπροστά τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο politischios έφθασαν στο αισχρό σημείο να αποκαλούν τους Χιώτες τουρκόσπορους και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Τουρκονήσια, χωρίς ο επικεφαλής τους να είναι σε θέση να τους ανακαλέσει στην τάξη.

https://www.facebook.com/maria.tripolitou/videos/1840193969447847/?t=0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας