Φ. Κουβέλης : Χίλιοι και ένας τρόπος να γλείφεις εκεί που…

2479

Συσπείρωση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ εισηγείται σε συνέντευξή του ο Φ. Κουβέλης, αφού, όπως μας λέει, διαμορφώνονται στην πολιτική ζωή δύο πόλοι, ένας συντηρητικός και ένας προοδευτικός.
Δεν ομιλώ για δικομματισμό, είπε ο Φ. Κουβέλης, για να μην παρεξηγηθεί, υποτίθεται. Μιλάει μάλλον για κάτι χειρότερο. Μιλάει για δύο πόλους οι οποίοι θα αποτελούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ με τους εξαρτημένους δορυφόρους τους, όπως θα είναι ο Κουβέλης στον ΣΥΡΙΖΑ. Το πλέον, όμως, κωμικό είναι ότι οι δύο πόλοι του Κουβέλη είναι τόσο διαφορετικοί ώστε να έχουν το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα, το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο, εφαρμόζουν στο ακέραιο και ασυζητητί τα δύο προηγούμενα μνημόνια και τελούν υπό την ίδια τροϊκανή νεοαποικιακή κηδεμονία.
Η διαφορά είναι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει οτι εφαρμόζει τα μνημόνια όχι γιατί τα πιστεύει αλλά για να παραμείνει η χώρα στη φυλακή του ευρώ.
Μπράβο Φ. Κουβέλη, η διαδρομή σου και τα μπες-βγες και μπρος-πίσω δεν έχουν ξεφτιλίσει μόνο την έννοια της ανανεωτικής Αριστεράς αλλά είναι και για το βιβλίο Γκίνες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας