Φωτιά στη Φωκίδα: Τεράστιο μηχάνημα γκρέιντερ έπεσε σε γκρεμό-Νεκρός ο οδηγός

735
μηχάνημα γκρέιντερ έπεσε σε γκρεμό

Το τεράστιο μηχάνημα μετά την εκτροπή τούμπαρε με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του οδηγού.

Ανανέωση αρχικού κειμένου 12:37 

Νεκρός είναι ο χειριστής της μπουλντόζας που έπεσε νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε γκρεμό, την ώρα που έκανε έργο στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς στη Φωκίδα.


Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ερατεινή Φωκίδας, με ένα γκρέιντερ να πέφτει σε γκρεμό την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες στην ευρύτερη περιοχή που μαίνεται η πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το lamiareport, πρόκειται για έναν 64χρονο για τον οποίο στήθηκε επιχείρηση καθώς ήταν εγκλωβισμένος στην καμπίνα του μηχανήματος. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11.00 το πρωί στην Ερατεινή Φωκίδας.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στο τοπικό μέσο, την ώρα που το τεράστιο μηχάνημα κινούνταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, κοντά στη θέση «Αμυγδαλιά», βρέθηκε στον γκρεμό, άγνωστο πώς.

Η μπουλντόζα μετά την εκτροπή τούμπαρε και σταμάτησε στη μέση της πλαγιάς, μετά από τριάντα μέτρα περίπου. Σημειώνεται πως η επιχείρηση για την ανάσυρσή του είναι σε εξέλιξη, χωρίς να ανιχνεύονται ζωτικά σημεία.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας