Φυλή: Φασίστες τραμπούκοι κατά κατοίκων με κάλυψη από Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ

1729
φυλή

Ακόμη και φασίστες τραμπούκοι βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στη Φυλή για την τρομοκράτηση του κόσμου που διαδήλωνε ενάντια στη χωματερή. 

Η διαδήλωση οργανώθηκε με αφορμή τη φιέστα ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, η οποία στηρίχτηκε στις πρόσφατες εκλογές από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Κεντρικό αίτημα της κινητοποίησης ήταν το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της χωματερής που δηλητηριάζει εδώ και δεκαετίες την περιοχή, αλλά και να ακυρωθούν οι σχεδιασμοί για δημιουργία νέας χωματερής δίπλα στην ήδη υπάρχουσα, τους οποίους έχει προσυπογράψει και η δημοτική αρχή.

Η κυβέρνηση απάντησε με την απρόκλητη επίθεση στους διαδηλωτές από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, επιστρατεύοντας άντρες της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και των ΤΑΕ, όλων δηλαδή των ομάδων της ΕΛ.ΑΣ. που είναι εγκατεστημένες στη Δυτική Αττική, για την αντιμετώπιση υποτίθεται του οργανωμένου εγκλήματος.

Αυτό το …έργο των αστυνομικών δυνάμεων ανέλαβαν να συνδράμουν και οι «φουσκωτοί» μπράβοι, γνωστοί για τη δράση τους στην περιοχή. Η απειλητική τους παρουσία, τα φασιστικά σύμβολα των τατουάζ που είχαν χτυπημένα στα μπράτσα τους, η «περιφρούρηση» που ανέλαβαν για λογαριασμό της δημοτικής αρχής, καταγγέλθηκαν από τους διαδηλωτές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν μερικούς μήνες, κάποιοι από τους μπράβους αυτούς συμμετείχαν σε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, το οποίο και ξεναγήθηκε από τον γενικό γραμματέα του ΕΔΣΝΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας