Φορτηγό έπεσε σε πεζούς στην Βαρκελώνη – Ενας νεκρός και πολλοί τραυματίες

1415
φορτηγό
Ενα φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς στο κέντρο της της Βαρκελώνης, σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης.
Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχουν πληροφορίες για έναν νεκρό, με ισπανικά Μέσα να μιλούν για 20 τραυματίες.
Kάτι που αναφέρουν και δημοσιογράφοι από την Ισπανία. Ωστόσο, η El Mon, κάνει λόγο για 2 νεκρούς, πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές.
Οι αρχές αναζητούν τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος διέφυγε με τα πόδια, σύμφωνα με τον El Nacional.
Μάλιστα αυτή την ώρα ελικόπτερο πετάει πάνω από την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.
Ο πρόεδρος της καταλανικής περιοχής Ζενεραλιτάτ, Κάρλες Πουτζδεμόν, ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές, επιστρέφει αυτή την ώρα στη Βαρκελώνη.
Το περιστατικό συνέβη στη διάσημη La Rambla, έναν δρόμο δημοφιλή για τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη. Και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι είναι τρομοκρατικό χτύπημα.
Η  αστυνομία επιβεβαίωνει το περιστατικό κάνοντας λόγο για πολλούς τραυματίες ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πολλά ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή.
Σύμφωνα με αστυνομία της Βαρκελώνης πρόκειται για «μία μεγάλη σύγκρουση».
Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών με ανάρτηση στο Twitter αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη περιστατικό στην Placa Catalunya προειδοποιώντας τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή ενώ ζήτησαν να κλείσουν το μετρό και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς κοντά στην περιοχή του περιστατικού.
Οι υπηρεσίες αντμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ζήτησαν να κλείσουν το μετρό και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς κοντά στην περιοχή του περιστατικού.
barca
ispania-barkeloni708

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας