Υπόθεση Φλώρου: 16 οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι

1173
Φλώρος

Συνολικά 16 άτομα φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου κι ενός ισοβίτη, μεταξύ των οποίων έξι γιατροί.

Τα αδικήματα που διερευνώνται είναι η εγκληματική οργάνωση, παθητική και ενεργητική δωροδοκία, ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις, πλαστογραφία και χρήση πλαστού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έξι γιατροί υπηρετούν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σε ιδιωτική κλινική, αλλά και στο ΚΕΠΑ Νίκαιας που εξέδωσε ιατρικές πιστοποιήσεις για τον Φλώρο. Για την υπόθεση ελέγχονται και υπάλληλοι του ΙΚΑ, δικηγόρος και άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο Αριστείδης Φλώρος, αλλά και ο ισοβίτης που αποφυλακίστηκε με τον ίδιο τρόπο.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι, που έχουν κληθεί να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τις 4 Φεβρουαρίου, προκειμένου να μελετήσουν τη δικογραφία.

Παράλληλα, η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς συνεχίζει την έρευνά της προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχουν και άλλοι κρατούμενοι που έκαναν χρήση πλαστών ιατρικών γνωματεύσεων για να αποφυλακιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Διαφθοράς διερευνά 370 φακέλους πρόωρων αποφυλακίσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας