Υπογράφουν εκατοντάδες καλλιτέχνες. Η κυβέρνηση μας αγνοεί-μας βυθίζει στην ένδεια

1560
λαφαζάνης

Η κυβέρνηση μας αγνοεί ως εργαζόμενους, επαγγελματίες και σημαντικό κλάδο της οικονομίας που πλήττεται βάναυσα. Δεν έχει κάνει ως τώρα τίποτε για να μας στηρίξει πραγματικά και δεν έχει παρουσιάσει ένα στοιχειώδες σχέδιο για την επόμενη μέρα, που να μας περιλαμβάνει όλους, χωρίς εξαιρέσεις και μικροϋπολογισμούς“, γράφει η ανακοίνωση των καλλιτεχνών που περιλαμβάνει έως τώρα πάνω από 700 υπογραφές προσωπικοτήτων από όλο το φάσμα των τεχνών.

Στο ψήφισμα της σελίδας με τον τίτλο «Art Workers» και υπογραφή «Εμείς», βρίσκουμε μεταξύ άλλων τις υπογραφές των: Μ. Δούκα, Ρ. Γαλανάκη, Γ. Κιμούλη, Γ. Τσεμπερόπουλου, Χρ. Σαπουτζή, Γ. Αγγελάκα, Ιωάν. Καρυστιάνη,Γ. Νταλάρα,  Ν. Κυπουργού, Κ. Αρζόγλου, Λ. Παπαληγούρα, Π. Παυλίδη, Σ. Μάλαμα, Γ. Νέγκα, Μ. Σάττι, Π. Τσαρούχα, Φ. Δεληβοριά, Γ. Αναστασάκη, Ρ. Πιττακή, Θ. Καραμουρατίδη, Τάνιας Τσανακλίδου, Ά. Σακελλαρίου, Σ. Τζουμέρκα, Άν. Μαρία Παπαχαραλάμπους, Π. Δεντάκη, Στ. Γουλιώτη κ.α.

Ματαίως, περιμέναμε στο διάγγελμα του πρωθυπουργού να ακούσουμε τι σχεδιάζει η κυβέρνηση, ποια είναι τα βήματα που θα γίνουν, τόσο για να μην βρεθούν χιλιάδες εργαζόμενοι άνεργοι και σε ένδεια, αλλά και για να συνεχίσει η καλλιτεχνική δραστηριότητα, που όλοι έχουμε μεγάλη ανάγκη, στις δύσκολες στιγμές μας“, λένε οι καλλιτέχνες και απαριθμούν, τι οφείλει να κάνει η Κα Μενδώνη και το Υπουργείο Πολιτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας