Υποβιβάστηκε ο Πανιώνιος, στα μπαράζ η Ξάνθη

1328
πανιώνιος

Μετά από 23 συνεχείς αγωνιστικές περιόδους στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία, ο Πανιώνιος την αποχαιρέτησε χθες, Σάββατο 18 Ιουλίου.

Η «λευκή» ισοπαλία στο Περιστέρι και η προσπάθεια που έκανε στα play out, δεν ήταν αρκετή για τον Πανιώνιο που τελικά θα αγωνίζεται στην κατώτερη κατηγορία την επόμενη χρονιά.

Το 0-0 με τον Ατρόμητο την τελευταία αγωνιστική σε συνδυασμό με την επίσης «λευκή» ισοπαλία της Ξάνθης στη Λάρισα, αλλά και τη νίκη του Παναιτωλικού με 1-0 επί του Βόλου (με τέρμα του Ντουάρτε στο 31′), ξεκαθάρισε το τοπίο σε ό,τι αφορά τις ομάδες που είχαν μπροστά τους τον υποβιβασμό. Έτσι, ο Παναιτωλικός παρέμεινε στην Super League 1, ενώ η Ξάνθη (μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την τιμωρία του για την υπόθεση συνιδιοκτησίας) θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Στο άλλο παιχνίδι των play out, ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία χάρη στα τέρματα του Κρέσπι στο 18′ και του Μπιανκόνι στο 50′.

Αναλυτικά η βαθμολογία: Αστέρας 43, Ατρόμητος 42, Λάρισα 36, Λαμία 35, Βόλος 31, Παναιτωλικός 29, Ξάνθη 24 και Πανιώνιος 23.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας