Υπάρχει κάτι κοινό ανάμεσα στο Κ.Κ.Ε. και τους…"αντιεξουσιαστές"

1382

Βολεύει και βολεύει αφάνταστα το σύστημα να προβάλλουν τα καθεστωτικά μίντια ως μοναδικές αντισυστημικές δυνάμεις από τη μια το… ΚΚΕ και από την άλλη τους λεγόμενους… «αντιεξουσιαστές» και φυσικά να «θάβουν» όλες τις άλλες αντισυστημικές και ριζοσπαστικά αντιμνημονιακές δυνάμεις και πρώτα απ’ όλα την ΛΑ.Ε, η οποία μάχεται για ανατροπή εδώ και τώρα με τη σύμπραξη όλων, ανεξαιρέτως, των αντιμνημονιακών δυνάμεων.
Ο λόγος είναι απλός:
Το ΚΚΕ, λέγοντας («υπαρκτός») σοσιαλισμός ή τίποτα, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι τα μνημόνια αλλά ο καπιταλισμός που τα γεννάει (και άρα ας αφήσουμε ήσυχα τα μνημόνια μέχρι να γκρεμίσουμε τον καπιταλισμό) και ακολουθώντας μια δογματική αντιενωτική διχαστική πολιτική περιχαράκωσης στον αριστερό προοδευτικό χώρο, γίνεται απλώς και στην πράξη ακίνδυνο για το σύστημα.
Από την άλλη οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές», ακολουθώντας την τακτική η τυφλή βία για τη βία, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να διαλύουν τους μαζικούς ενωτικούς αγώνες των εργαζομένων και του λαού και να απωθούν τα πλατιά λαϊκά στρώματα.
Βλέπετε το σύστημα δεν επιλέγει απλώς και σε αρκετό βαθμό τα υποστηλώματά του και τους εκφραστές του αλλά προσπαθεί να επιλέξει και τους «αντιπάλους» του.
Προσπαθεί, αλλά στο χέρι μας είναι οι προσπάθειές του να πέσουν στο κενό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας