Υπάλληλος Walmart από τα μεγάφωνα-«Γαμ…. οι μάνατζερς, γαμ… αυτή η δουλειά-Παραιτούμαι»

1113
Υπάλληλος Walmart από τα μεγάφωνα

Με έναν εντυπωσιακό τρόπο αποφάσισε να παραιτηθεί μία εργαζόμενη στη Walmart στις ΗΠΑ.

Η Μπεθ ΜακΓκραθ, πρώην υπάλληλος του καταστήματος Walmart που εργαζόταν για πέντε χρόνια στο τμήμα των ηλεκτρονικών, αποφάσισε να παραιτηθεί εξαιτίας των άθλιων συνθηκών εργασίας, ανακοινώνοντας όμως την παραίτησή της από το μεγάφωνο και «στολίζοντας» την εταιρία για τη συμπεριφορά των στελεχών της.

«Την προσοχή σας πελάτες και συνεργάτες του Walmart, το όνομά μου είναι Beth από το τμήμα των ηλεκτρονικών, δουλεύω εδώ σχεδόν 5 χρόνια και μπορώ να πω ότι όλοι δουλεύουν πολύ και είναι χαμηλόμισθοι. Τόσο οι μάνατζερς, όσο και οι πελάτες μας συμπεριφέρονται άσχημα και όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας λένε οτι είμαστε αναλώσιμοι. Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση. Η εταιρία μεταχειρίζεται τους μεγαλύτερους σαν σκα..α. Γαμ…. οι μάνατζερς, γαμ… αυτή η δουλειά. Παραιτούμαι», είπε μεταξύ άλλων πριν κλείσει το μικρόφωνο και αποχωρήσει.

Η ΜακΓκραθ που δημοσίευσε το βίντεο στο facebook την Τρίτη, αργότερα επανήλθε ευχαριστώντας όσους απάντησαν, λέγοντας ότι ήταν συγκλονισμένη από την υποστήριξη που είχε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας