Υπάλληλος σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε μικροφωνικά παραίτηση του-Τα «έχωσε» στην εταιρία

945

Ο υπάλληλος τα βρόντηξε από μικροφώνου και παραιτήθηκε ενώ καυτηρίασε και την πολιτική της εταιρίας.

Στην Ελλάδα ένα από τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας είναι η γιαγιά που συνελήφθη επειδή πήγε να κλέψει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ για να φάει. Ενώ οι πελάτες του σούπερ μάρκετ έλεγαν στο διευθυντή να την αφήσει και ότι θα πληρώσουνε εκείνοι το ποσό, ενώ οι ίδιοι οι αστυνομικοί τον παρότρυναν να μην κάνει μήνυση, εκείνος είπε ότι η πολιτική της εταιρίας είναι αυτή και πρέπει να την ακολουθήσει.

Ακολούθησε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με το twitter να γεμίζει από διαμαρτυρίες κόσμου, μέχρι που η εταιρία αναγκάστηκε να ανακοινώσει ότι δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον της γιαγιάς. Αυτά στην Ελλάδα.

Στις ΗΠΑ υπάλληλος των σουπερ μάρκετ Walmart, αποφάσισε να παραιτηθεί με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Την ώρα που το υπερ – κατάστημα ήταν γεμάτο πελάτες, έπιασε το μικρόφωνο του ταμείου, και άρχισε να απαριθμεί τους λόγους που παραιτείται από την εταιρία.

Και σε αυτήν την περίπτωση η δύναμη των social media ήταν τεράστια αφού το βίντεο ανέβηκε στο Tik Tok και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral. Τα σχόλια γέμισαν το προφιλ του υπαλλήλου με τον κόσμο να τον επαινεί για τον τρόπο αλλά κυρίως για τους λόγους που παραιτήθηκε, ενώ κάποιοι επιτέθηκαν στους συναδέλφους του οι οποίοι δεν αντιδρούν και εκείνοι.

Η παραίτηση

Στο βίντεο φαίνεται ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ να φοράει τη στολή και το καπέλο του. «Αποφάσισα να εγκαταλείψω την Walmart σήμερα» λέει στο βίντεο και συνεχίζει: «Δεν εργάζομαι για άτομα που κακοποιούν κάποιον με αυτισμό. Το Naperville Walmart είναι φρικτό».

Και συνεχίζει: «Προσοχή σε όλους τους εργαζόμενους της Walmart και στα μέλη της διοίκησης. Έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι οι διευθυντές στο τμήμα παραλαβής ειδών δεν σέβονται τους υπαλλήλους τους και προτιμούν να κρύβονται πίσω από τα τηλέφωνα και να δηλώνουν απασχολημένοι. Αρέσκονται επίσης, να κοροϊδεύουν τους υπαλλήλους με αυτισμό και δεν σέβονται κανένας από τους εργαζόμενους. Επομένως, δεν πρόκειται να συνεχίσω να εκπροσωπώ άλλο αυτή την εταιρεία, οπότε φεύγω. Καλή σας μέρα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας