Τσίπρας-Αναστασιάδης βαστάζοι των σιωνιστών δολοφόνων και κατοχικών γερακιών του Ισραήλ

1467
Τσίπρας

Ουδέποτε, ίσως, στα μεταπολεμικά χρόνια ο ελληνισμός δεν γνώρισε δια των «εκπροσώπων» του ένα τέτοιου μεγέθους εξευτελισμό και διασυρμό όσο με την τριμερή συνάντηση Τσίπρα-Αναστασιάδη-Νετανιάχου, που διεξήχθη την Πέμπτη (20/12) στην πόλη Μπερσεβά του Ισραήλ υπό τα όμματα του ιέρακα πρέσβη των ΗΠΑ στα Ιεροσόλυμα, τα οποία ο Trump αδίστακτα και αθλιέστατα ανακήρυξε πρωτεύουσα του τελευταίου.

Είναι ντροπή ο ελληνισμός που βρίσκεται υπό κατοχή στην Κύπρο και δέχεται μύριες απειλές στο Αιγαίο, να συμπράττει με την πιο βάρβαρηδολοφονική, κατοχική και επεκτατική δύναμη της περιοχής, τα σιωνιστικά γεράκια του Ισραήλ.

Αποτελεί κοροϊδία και μόνο να λέγεται ότι τάχα το Ισραήλ «προστατεύει» Ελλάδα και Κύπρο από την Τουρκία.

Αντίθετα, αυτό που συνέβη είναι ότι η Ελλάδα και κυρίως η Κύπρος έγιναν το «αφελές» ανεπίτρεπτο όχημα για να οριοθετήσει, δήθεν, νομίμως, στην πραγματικότητα παράνομα, το Ισραήλ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) σε βάρος της Γάζας και του Λιβάνου, πράγμα που δεν μπορούσε να το πετύχει ποτέ.

Όπως αυτό που συνέβη είναι να βρει ανέξοδα το Ισραήλ, υπό τα χειροκροτήματα των ΗΠΑ, ενεργειακή δίοδο μέσω Κύπρου, Κρήτης και στεριανής Ελλάδας προς την Ευρώπη (East Med), πράγμα που ποτέ δεν είχε διανοηθεί στο παρελθόν.

Δεν είναι, λοιπόν, το Ισραήλ που στηρίζει Ελλάδα και Κύπρο αλλά Ελλάδα και Κύπρος που στηρίζουν χωρίς αντίκρυσμα, αντίθετα με τεράστιο πολιτικό, εθνικό και ηθικό κόστος, παντοιοτρόπως δουλικά και ως δορυφόροι το Ισραήλ, ενώ οι κατ’ εξοχήν επωφελούμενες ΗΠΑ τηρούν σε σχέση με την οριοθέτηση της ΑΟΖ ίσες αποστάσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας