Τρόμος στις ΗΠΑ: Ταλιμπάν κρέμασαν συνεργάτη των Αμερικανών από ελικόπτερο Blackhawk!

589
Ταλιμπάν κρέμασαν συνεργάτη των Αμερικανών

Η απόλυτη ξεφτίλα μιας «υπερδύναμης» που έφυγε άρον-άρον κυνηγημένη και πανικόβλητη εγκαταλείποντας στο έλεος της πιο φρικώδους τρομοκρατίας τους «συνεργάτες» της!!!

Ένα συνεργάτη των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν κρέμασαν οι Ταλιμπάν από ελικόπτερο Balckhawk που άφησαν πίσω τους οι Αμερικανοί στην πόλη Κανταχάρ.

Η κίνηση αυτή των Ταλιμπαν συνιστά ουσιαστικά επίδειξη δύναμης προς  τις ΗΠΑ, αφού αφενός έχουν τη δυνατότατα να χειρίζονται αμερικανικό εξοπλισμό και δη ελικόπτερα και αφετέρου κρεμώντας από αυτά συνεργάτες του αμερικανικού Στρατού!  

Να σημειωθεί ότι οι δυνάμεις των ΗΠΑ αναχαίτισαν έως και πέντε ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν κατά του αεροδρομίου  της Καμπούλ νωρίς τη Δευτέρα, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες σπεύδουν να ολοκληρώσουν την αποχώρησή τους από το Αφγανιστάν για να τερματίσουν τον μακροβιότερο πόλεμο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η  ISIS-K ανέλαβε αργότερα την ευθύνη της επίθεσης.

«Με την χάρη του Παντοδύναμου Θεού, οι στρατιώτες του Χαλιφάτου στόχευσαν το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καμπούλ με έξι πυραύλους Katyusha», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Έχοντας απομακρύνει περίπου 114.400 άτομα, συμπεριλαμβανομένων ξένων υπηκόων και Αφγανών που θεωρούνται πως βρίσκονται «σε κίνδυνο», σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε μια μέρα πριν η Καμπούλ πέσει στα χέρια των Ταλιμπάν στις 15 Αυγούστου, οι αμερικανικές και συμμαχικές δυνάμεις πρόκειται να ολοκληρώσουν την αποχώρησή τους μέχρι την προθεσμία της Τρίτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας