Τρομονόμος και τρομοπροσφυγική πολιτική. Το “δεν γινόταν αλλιώς” είναι πολύ φτηνό και πρόστυχο για να το επαναλάβετε

1742
απάντηση

Απόφαση σήμερα για την Ευρώπη-Φρούριο με κοινή απόφαση των 28 και τις ευλογίες ΣΥΡΙΖΑ. Με τους Ευρωπαίους να συμμετέχουν στα σχέδια των ιμπεριαλιστών που σπέρνουν το θάνατο και γεννούν την προσφυγιά και τη μετανάστευση. Με την Ελλάδα προκεχωρημένο φυλάκιο αυτών των σχεδιασμών και συγχρόνως αποθήκη ψυχών – φυλακή της Ευρώπης , με σκληρότερες και πιο απάνθρωπες συνθήκες τώρα.

 

Αθώωση της Ηριάννας και του Περικλή χθες. Πανηγυρίσαμε το αυτονόητο. Ο τρομονόμος όμως παραμένει με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ  και στέλνει το μήνυμα σε όποιον αμφισβητεί την βαρβαρότητα, ότι μπορεί να είναι θύμα του με συνοπτικές διαδικασίες και φανταστικές ιστορίες και το λιγότερο που μπορεί να υποστεί είναι η ταλαιπωρία των δύο παιδιών. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ “αξιωματούχοι” που εφαρμόζουν τον τρομονόμο, θέλοντας  να καλύψουν τις ευθύνες τους, να δώσουν υπόσταση στον τρομονόμο, ότι αθωώνει κι όλας, και να πάρουν ανάσες στην προσπάθεια να μείνουν κολλημένοι στην καρέκλα, βγήκαν χθες στα social media να κάνουν τα κοκοράκια. Χωρίς ντροπή, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και χωρίς διάθεση κατάργησης του τρομονόμου.

 

Τρομονόμος και τρομοπροσφυγική πολιτική με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Για τα δύο αυτά επίκαιρα θέματα της τελευταίας ημέρας, αξίζει η υπενθύμιση της διατύπωσης του ΣΥΡΙΖΑ σε μια παράγραφο, στη διακήρυξη για τις ευρωεκλογές το 2014 και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Ας συγκρίνει το τότε με το τώρα. https://left.gr/news/i-diakiryxi-toy-syriza-gia-tis-eyroekloges

“Ευρώπη δημοκρατική, χωρίς τον άτυπο νόμο του ισχυρού. Που καθορίζει τις πολιτικές της χωρίς ανεξέλεγκτα στεγανά, όπως είναι σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ευρώπη στην οποία κανείς δεν θα φοβάται ότι τον παρακολουθούν. Χωρίς τρομονόμους, Σένγκεν, FRONTEX, στρατόπεδα κράτησης μεταναστών, πολιτικές αποτροπής που μεταβάλλουν την Μεσόγειο σε ένα μεγάλο νεκροταφείο”.

 

Το “δεν γινόταν αλλιώς” όμως, είναι πολύ φτηνό και πρόστυχο για να το επαναλάβετε πρώην “σύντροφοι”. Πείτε το μόνο γι’ αυτούς που ψάχνουν να πιαστούν από μια δικαιολογία για την επιλογή τους. Τρέξτε τώρα να εφαρμόσετε τις πιο ακροδεξιές, απάνθρωπες πολιτικές. Διακαιολογείστε με την στάση σας τις ακροδεξιές επιλογές των πολιτών της Ευρώπης.  Ταΐστε και πολλαπλασιάστε τα ντόπια και ξένα φιδάκια Υλοποιείστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ.  Να αγοράσετε τα drones, για να προστατευθείτε από τους «λαθρομετανάστες» όπως τους αποκαλεί η «αριστερή» κυβέρνησή σας. https://www.thepressproject.gr/article/131167/I-kubernisi-epistrateuei-drones-kata-tis-lathrometanasteusis  Ώστε αυτοί που δεν σκοτώνονται και γλυτώνουν από τους βομβαρδισμούς σας,  να παραμένουν στην “ασφαλή” Τουρκία, ή να πνίγονται στην προσπάθειά τους να βρουν μια γωνιά στο μέρος που ζουν οι θύτες τους. Και όσοι  καταφέρουν να μην πνιγούν στο Αιγαίο και πατήσουν πόδι στην πολιτισμένη Ευρώπη, πετάξτε τους στις φυλακές που συμφωνήσατε χθες. Σκοτώστε τους δυο φορές. Και αλλάξτε πλευρό στο κρεβάτι και κοιμηθείτε ήσυχοι. Γιατί «δεν γινόταν αλλιώς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας