”Τρελάθηκαν”-Νέα δίκη κατά Λαφαζάνη για πλειστηριασμούς(16/9), πριν εκείνης στις23/10!-Βιομηχανία διώξεων αγωνιστών

628
Νέα δίκη κατά Λαφαζάνη

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της κλήσης που έλαβε για να δικαστεί στις 23/10 για τους αγώνες του προς διάσωση πρώτων κατοικιών και ο Παν. Λαφαζάνης έλαβε χθες νέα κλήση και για νέα δίκη στις 16/9 με παρόμοιες κατηγορίες.

Και ως ανέκδοτο να το έλεγε κανένας δεν θα γινόταν πουθενά πιστευτό. Δεν έχει ξαναγίνει ένας αγωνιστής να έχει φορτωθεί με δίκες κατασκευασμένες από το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και της Δημοκρατίας της Γενικής Ασφαλείας» και με εντολές Τσίπρα, των οποίων έχει χαθεί ο αριθμός, με κατηγορίες του μισού ποινικού κώδικα, οι οποίες δίκες σέρνονται χρόνια τώρα γιατί συνεχώς και απολύτως αδικαιολόγητα αναβάλλονται για λόγους σκοπιμότητας.

Μαζί με τον Παναγ. Λαφαζάνη παραπέμπονται στην ίδια πολιτική δίκη και με τις ίδιες αυθαίρετες κατηγορίες, οι οποίες αθροίζουν ποινές πάνω από 10 χρόνια (!), άλλοι δώδεκα (12) συναγωνιστές του και συγκεκριμένα οι κάτωθι, σύμφωνα με τη σειρά που αναγράφονται στην κλήση:

  1. Παπαδόπουλος Λεωνίδας
  2. Μπούρας Απόστολος
  3. Αλεξόπουλος Ανδρέας
  4. Ρίζος Αναστάσιος
  5. Δημητρόπουλος Ιωάννης
  6. Φωτίου Δημήτριος
  7. Αφοξενίδου Μαρία
  8. Κουμενιάς Δημήτριος
  9. Παπαδοπούλου Μαρία
  10. Δαμουλής Ιωάννης
  11. Λεουτσάκος Ευστάθιος
  12. Κιουμουρεζή Ελένη

Αποτελεί όνειδος για τη δημόσια ζωή να γίνονται καθαρά κατασκευασμένες πολιτικού χαρακτήρα διώξεις πολιτικών προσώπων και αγωνιστών, διώξεις που αφορούν την πολιτική τους δράση και τους ειρηνικούς αγώνες τους ενάντια στην κρατική και κυβερνητική αναλγησία για την προάσπιση κοινωνικών αγαθών όπως είναι οι πρώτες κατοικίες, οι οποίες την ίδια ώρα μεταβιβάζονται σε fund με εξευτελιστικές τιμές που αντιπροσωπεύουν έως και το 10% του αρχικού κεφαλαίου του δανείου!

Η ντροπή και η τρομοκρατική μεθόδευση κατάλυσης κάθε ίχνους δικαιοσύνης και δημοκρατίας γίνονται ακόμα πιο προκλητικά από το γεγονός ότι ενώ οι αγωνιστές προάσπισης της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας είναι οι μόνοι που κάθονται στο εδώλιο την ίδια ώρα όσοι/ες κατέκλεψαν το δημόσιο χρήμα, πτώχευσαν, υποθήκευσαν, ξεπούλησαν τη χώρα και φτωχοποίησαν και εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό, βρίσκονται στην εξουσία και στη Βουλή για τις αγαθοεργίες τους.

Οι 13 διωκόμενοι της δίκης στις 16/9/21 κατηγορούνται για δήθεν παραβίαση των άρθρων του Π.Κ 1,14,16,17,18,26 εδά, 27 παρ1, 45,94,189 ΠΑΕ 3-1 και 309-308 (Ν. 4619/19)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας