Τρένο έπεσε σε ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία στη Λιβαδειά: Εννέα τραυματίες-Όλα ξεχαρβαλωμένα

549
Τρένο έπεσε σε ακινητοποιημένη

Ατύχημα σημειώθηκε έξω από την Λιβαδειά, όταν μηχανή που πήγε να παραλάβει επιβάτες τρένου που είχε ακινητοποιηθεί λόγω του χιονιού, έπεσε πάνω στην ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία.

Σιδηροδρομικό ατύχημα προκλήθηκε λίγο έξω από την Λιβαδειά εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς».
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα με 200 επιβάτες, ακινητοποιήθηκε λόγω χιονιού έξω από τη Λιβαδειά.
Μία άλλη μηχανή που έσπευσε να «κουμπώσει» τα βαγόνια ώστε να μεταφέρει τους επιβάτες, έπεσε στην ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα να υπάρχουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της ΕΡΤ, τουλάχιστον τρεις ελαφρά τραυματίες.
Λίγο αργότερα, από την ΕΡΤ, μεταδόθηκε πως ο αριθμός των τραυματιών είναι στους εννέα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ατύχημα έγινε έξω από τη Λιβαδειά, προς την Τιθορέα.
Η αμαξοστοιχία ρυμουλκείται στη Δαύλεια όπου έχουν μεταφερθεί ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς.

 

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

«Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν στο δίκτυο, υπήρξε σύγκρουση μιας μηχανής με την αμαξοστοιχία 54, πλησίον της Λειβαδιάς. Yπάρχουν μικροτραυματισμοί. Η αμαξοστοιχία 54 θα ρυμουλκηθεί στον πλησιέστερο σταθμό για να παραχθούν οι πρώτες βοήθειες στους επιβάτες», αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοίνωσή της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας