Το facebook φιμώνει την Iskra-Είδαν την εκτόξευσή της και “τρομοκρατήθηκαν”!

1175
facebook φιμώνει την Iskra

Η δικτατορία των κολοσσών του διαδικτύου και οι εγχώριοι υπάλληλοί της

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.

Μόλις οι ιθύνοντες του Face-book και οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους βλέπουν την Iskra να ανεβαίνει στα ύψη-ξεπέρασε το 1,5 εκ. μοναδικά views το μήνα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία-έβαλαν μπροστά τη μηχανή φίμωσής της.

Έτσι, λοιπόν, μέσα από το “όργανο” του Face-book στην Ελλάδα, το διαβόητο site, “Ellinika Hoaxes”, άρχισαν να διαπιστώνουν “ψευδείς ειδήσεις” και ψευδή πληροφόρηση σε δημοσιεύματα της Iskra.

Κατά σύμπτωση και οι τρείς “ψευδείς” αναρτήσεις της Iskra που “ανακάλυψαν” τα “Ellinika Hoaxes”, ανάμεσα σε εκατοντάδες κείμενα της ιστοσελίδας μας, όλες έχουν σχέση με την πανδημία, με “αιρετικές” απόψεις επιστημόνων και ειδικών γύρω από την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και τις παρενέργειές τους και με την μάχη της Iskra ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Ως συνέπεια των τόσο “μεγάλων” και “επικίνδυνων ψευδών” της Iskra, το Face-book, μέσω των άγνωστων κανονισμών του, αποφάσισε να “φιμώσει” την ιστοσελίδα μας και να πάψει να ενημερώνει τους χρήστες για τις αναρτήσεις της.

Εδώ ακολουθείται η γνωστή τακτική κάθε Χουντικής εξουσίας και κάθε μορφής Χούντας: Αποφασίζομεν και διατάσσομεν.

Εμείς κρίνουμε ποια είναι αληθινή είδηση και ποια ψευδής και δεν μπορεί να υπάρξει προσφυγή σε τρίτο ανεξάρτητο όργανο για την απόφαση της ανεξέλεγκτης εξουσίας μας. Εμείς λοιπόν αποφασίζουμε και εμείς κρίνουμε τις όποιες ενστάσεις των θυμάτων μας. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.

Ποιοι έχουν δώσει το δικαίωμα σε ένα πολυεθνικό κολοσσό να διαθέτει αυτές τις ανεξέλεγκτες εξουσίες στην πληροφόρηση, οι οποίες δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο πεδίο ενημέρωσης; Παράδειγμα, αν εκδώσω ένα έντυπο και γράψω ότι θέλω, δεν μπορεί να κριθεί η αλήθεια του από κανένα “Ellinika Hoaxes”, παρά μόνο από τους αναγνώστες και τα “ανεξάρτητα δικαστήρια”. Η ενημέρωση, όμως, στην εποχή της “παγκοσμιοποίησης” και των υπαλληλικών της κυβερνήσεων κρίνεται και λογοκρίνεται από τις ίδιες τις επιχειρήσεις που συνιστούν το όχημα της επικοινωνίας: τους τεχνολογικούς κολοσσούς του διαδικτύου, τα σύγχρονα τάνκς της “παγκόσμιας” δικτατορίας.

Στόχος η Iskra και ο Π. Λαφαζάνης

 Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.

Ένα πολύ μεγάλο μέρος του ελληνικού κοινού στο διαδίκτυο γνωρίζει πάνω από 10 χρόνια την Iskra και τον Π. Λαφαζάνη που τη διευθύνει.

Την Iskra και τον Π. Λαφαζάνη γνωρίζουν ακόμα καλύτερα το Face-book” και τα Ellinika Hoaxes”. Ξέρουν ότι η Iskra δεν είναι μια εμπορική ιστοσελίδα, σαν και τις πολλές που διαφημίζουν με ευκολία ότι το διαβρωτικό για την κοινωνία.

Ξέρουν ότι η Iskra δεν προβάλλει το κρυπτοπορνό και το “μαύρο” σεξ που δεν ενοχλούν καθόλου τα Hoaxes, ούτε παίζει ύποπτα παιχνίδια με καζινο-ληστείες και όσα “ναρκώνουν” την κοινωνία που περνούν απαρατήρητα. Ξέρουν επίσης πολύ καλά ότι η Iskra συντηρείται από το υστέρημα της σύνταξης της και ότι ομολογείται  από “εχθρούς” και “φίλους” η εγκυρότητα και η σοβαρότητά της ιστοσελίδας.

Αν κάθε τόσο το Face-book και τα Hellenika Hoaxes επιπίπτουν επί της Iskra δεν είναι γιατί “παραπληροφορεί” αλλά γιατί την θεωρούν άκρως επικίνδυνη για το σύστημά τους, για την ελεγχόμενη από τους διεθνείς τεχνολογικούς  κολοσσούς ελληνική πολιτική τάξη και ολιγαρχία.

Αν Face-book και Hoaxes φιμώνουν την Iskra είναι γιατί ξέρουν ότι δεν “πουλάει αριστερή ακίνδυνη αερολογία” ούτε αποτελεί αριστερό συμπλήρωμα των βασικών δογμάτων της αποεθνοποίησης και της “μίας και αναντίρρητης επιστημονικής αλήθειας που εμπορεύεται από τους σύγχρονους κολοσσούς της φαρμακοβιομηχανίας, οι οποίοι εμπλέκονται με τους τεχνολογικούς γίγαντες και τους κυρίαρχους του διαδικτύου”

Η Iskra φιμώνεται διότι αναδεικνύει με αλήθειες και μάχιμο πνεύμα τα μεγάλα και ρεαλιστικά επίκαιρα αιτήματα ανατροπής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, τα οποία πηγάζουν από τη ζωή και δεν συνιστούν εγκεφαλικά εκτός τόπου και χρόνου κατασκευάσματα και ιδεολογικά δόγματα που δεν  αγγίζουν παρά μόνο “παρέες” .

Κάνουν μεγάλο λάθος, όμως, όσοι θεωρούν ότι η Iskra είναι εύκολος στόχος.

Το ξέρουν ήδη. Θα το διαπιστώσουν ακόμα καλύτερα το επόμενο διάστημα.

Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ήδη καταρρέουν στη χώρα μας, στην περιοχή μας, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Ήδη οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν μία-μία τις κτήσεις τους και ταπεινωμένοι οι στρατιώτες τους τρέχουν να σωθούν εγκαταλείποντας ότι έχουν και δεν έχουν.

Έτσι θα “εγκαταλείψουν” γρήγορα αυτή τη χώρα οι πολιτικοί και οικονομικοί κηδεμόνες της, οι πάλαι ποτέ επικυρίαρχοι μαζί με τους εγχώριους λακέδες τους.

Η Iskra δεν θα φιμωθεί.

Θα συνεχίσει τον τίμιο αγώνα με την αγάπη ακόμα περισσότερων αναγνωστών και θα νικήσει και η νίκη της θα είναι νίκη της νέας αναγεννημένης ανεξάρτητης βαθιά δημοκρατικής και δίκαιης Ελλάδας.

Σύντομα θα δείτε τις πρωτοβουλίες μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας