Το ’40 ξαναζεί με τον λαό μαζί στο Ηράκλειο και τη Χερσόνησο

ελληνο-γερμανικής

Πάμε για την «επετειακή» ιστορική συγκέντρωσηεκδήλωση μνήμης και αγώνα (στις 27/10) στο Ηράκλειο και στη συνέχεια (τη 1η Νοεμβρίου) σε πορεία στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης, η οποία θα καταλήξει σε ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας με επίδοση σχετικού ψηφίσματος με τα αιτήματα μας, τις απαιτήσεις όλου του ελληνικού λαού στον χώρο που θα διεξαχθεί η κακόφημη λεγόμενη «Ελληνογερμανική Συνέλευση» στη Χερσόνησο, την οποία έχει καταγγείλει εδώ και πολλά χρόνια το ενεργό δημοκρατικό κίνημα και εκατοντάδες αιρετοί αυτοδιοικητικοί, οι οποίοι δεν δέχονται τις αποικιοκρατικές – όχι μόνο οικονομικές – διεισδύσεις, επεμβάσεις και πολιτικές κηδεμονίας της Γερμανίας στην Τ.Α. & στο δημόσιο – κρατικό τομέα.

Πολιτικές γερμανικές με σειρά «Ιδρυμάτων» & «Συνελεύσεων», που δεν εφαρμόζονται σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης.

1940 – 2018: Όχι στη 2η γερμανική εισβολή στη Κρήτη και στην Ελλάδα! Το ‘40 ξαναζεί με το λαό μαζί! Απαιτούμε να επιδοθεί άμεσα ελληνική διπλωματική «ρηματική διακοίνωση» στη γερμανική κυβέρνηση, με το αίτημα να προσέλθει, σε τακτό χρονικό διάστημα, σε διαπραγματεύσεις για την υπογραφή «συνθήκης ειρήνης» ανάμεσα στις δυο χώρες που αφορά κυρίως την επίλυση των εκ του Β’ Π.Π. και της ναζιστικής εγκληματικής κατοχής «οικονομικών διαφορών μας».

Έως εδώ!  73 χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. Να αποζημιωθούν το ελληνικό δημόσιο και ο λαός μας! Να σταματήσει η Γερμανία τις παρελκυστικές, εικονικές και παραπλανητικές ανούσιες επιθέσεις «φιλίας».

Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας