Το τελευταίο αντίο στον ήρωα σμηναγό. Παλλαϊκή συμμετοχή στην κηδεία του

1791
σμηναγό

Με απέραντη θλίψη,  μέσα σε ένα βουβό κλίμα ανείπωτης συγκίνησης η Ελλάδα αποχαιρετά τον ήρωα σμηναγό, Γιώργο Μπαλταδώρο.
Στο Μορφοβούνι Καρδίτσας  παίζεται η τελευταία πράξη της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Η οικογένειά του, σύζυγος, παιδιά, γονείς και μαζί τους όλοι οι Ελληνες αποχαιρετούν τον 34χρονο πιλότο.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Μαίρη, οι γονείς του και ο αδερφός του Χρήστος. Η σύζυγός του δεν άντεξε τον πόνο. Κατέρρευσε, όπως ανέφερε η απεσταλμένη του Epsilon στην Καρδίτσα, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία του. Λίγο πριν αποχαιρετίσει τον άνθρωπό της, τον πατέρα των παιδιών της, τον άνθρωπο που το 2007 ξεκίνησε το ταξίδι της κοινής τους ζωής.
Δεν άντεξε και λιποθύμησε. Χρειάστηκε να την πάρει φορείο για να τη μεταφέρει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στην εκκλησία για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του χωριού και όχι μόνο. Εκεί είναι συνάδελφοί του, φίλοι του, άνθρωποι που τον γνώριζαν.
ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÓÌÇÍÁÃÏÕ ÃÉÙÑÃÏÕ ÌÐÁËÔÁÄÙÑÏÕ ÓÔÏ ÌÏÑÖÏÂÏÕÍÉ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ (EUROKINISSI/ ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ) ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÓÌÇÍÁÃÏÕ ÃÉÙÑÃÏÕ ÌÐÁËÔÁÄÙÑÏÕ ÓÔÏ ÌÏÑÖÏÂÏÕÍÉ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ (EUROKINISSI/ ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ) ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÓÌÇÍÁÃÏÕ ÃÉÙÑÃÏÕ ÌÐÁËÔÁÄÙÑÏÕ ÓÔÏ ÌÏÑÖÏÂÏÕÍÉ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ (EUROKINISSI/ ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ) ÍÅÊÑÙÓÉÌÏÓ ÁÊÏËÏÕÈÉÁ ÔÏÕ ÐÉËÏÔÏÕ ÔÇÓ ÐÏËÅÌÉÊÇÓ ÁÅÑÏÐÏÑÉÁÓ ÓÌÇÍÁÃÏÕ ÃÉÙÑÃÏÕ ÌÐÁËÔÁÄÙÑÏÕ ÓÔÏ ÌÏÑÖÏÂÏÕÍÉ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÓÌÇÍÁÃÏÕ ÃÉÙÑÃÏÕ ÌÐÁËÔÁÄÙÑÏÕ ÓÔÏ ÌÏÑÖÏÂÏÕÍÉ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ (EUROKINISSI/ ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας