Το ΣΤΙΓΜΑ της αφερεγγυότητας του πτωχευτικού νόμου στους δανειολήπτες

720
Το ΣΤΙΓΜΑ της αφερεγγυότητας

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ

Εσεις, Μας δημιουργείται ένα κόσμο μεταξύ της κανονικότητας και του κανονικού, του παρεκκλίνοντος και της παρέκκλισης, επιβάλλοντας, την οπτική του στιγματισμένου υποκειμένου, εκείνου που δεν απομονώνεται κοινωνικά, αλλά μετέχει σε κοινωνικές περιστάσεις μαζί με «φυσιολογικούς» και επινοεί διάφορα τεχνάσματα προκειμένου να κερδίσει την αποδοχή τους.

Μας προσβάλλετε, τον ΕΑΥΤΟ, δια του χαρακτηρισμού μας σε δημόσια έγγραφα , νόμους και ΦΕΚ του κράτους. Μέσω των ΜΜΕ τη διαχείριση των εντυπώσεων, του ρόλου των κανονιστικών προτύπων και των κανόνων στην καθημερινή κοινωνική ζωή, Μας εμπλέκεται αυθαίρετα, καταχρηστικά και απάνθρωπα στην αναζήτηση ισορροπίας ανάμεσα στον ετεροκαθορισμό Σας και τον αυτοκαθορισμό (Μας) του υποκειμένου. Με  ιδιοτελή, υστερόβουλο χαρακτήρα όλων Εσάς των δρώντων, προξενείται χαώδη διάσταση ανάμεσα στην πραγματική Μας και την επιβαλλόμενη από Εσάς εν δυνάμει  ταυτότητα, με νόμο του ιδιότυπου κράτους Σας.

Ως επιστητοί δρώντες με προθέσεις, κίνητρα, σχεδιασμό και εκτέλεση, ηθικοί αυτουργοί, συνεργοί και συνένοχοι, ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ ,Εσείς πρωτίστως, με την ανεκδιήγητη και εγκληματική διαχείριση Σας, δημόσιου πλούτου, δια του περιβόητου ψευδεπίγραφου πτωχευτικού, κατάπτυστου ΔΗΘΕΝ νόμου, προσβάλεται βάναυσα τις προσωπικότητές μας, μέσω του κατάπτιστου εφευρήματος. Κατόπιν των αξιόποινων πράξεων Σας εις βάρος της Εθνικής Οικονομίας, Χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, Νομισματικής πολιτικής, Κοινωνικής ειρήνης και Κοινωνικής συνοχής και τέλος εθνικής κυριαρχίας, κατηγοριοποιείται ΕΜΑΣ.  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ, ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΕΣ, που στήριξαν την ελλάδα, ανέπτυξαν την ελλάδα, Σας τάισαν  για να μας διοικείτε και να προλαμβάνετε πριν από Εμάς για Εμάς, ήμαστε ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ. Εσείς δε, επειδή «νοσούμε βαρέως», και, επειδή είστε ευρωπαϊστές φιλελεύθεροι, δεν θα μας βάλετε στον γύψο, αλλά κάτω από τις γέφυρες.

Οι συμπεριφορές Σας είναι παρεκλίνουσας πολιτειακής και κοινωνικής συμπεριφοράς, καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, εντάσσονται και διώκονται  από το Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό και Συνταγματικό Δίκαιο, με σοβαρές συνέπειες εις βάρος του εξουσιαστικού ναρκισσισμού που σας διέπει. Η κοινωνική ταυτότητα, που δια νόμου (ΤΕΧΝΑΣΜΑ) του κράτους Σας μας αποδίδεται, προκειμένου να συγκαλύψει την έκταση της απόκλισής που βρίσκεσται από τον νόμο, είναι βαρύτατο πολιτιακό και νομικό ατόπημα, είναι έγκλημα κατά της ανθρώπινης προσωπικότητας , είναι απαξία της αξίας του ανθρώπου. Δια νόμου, Εσείς που δήθεν δεν ανέχεστε κατηγοριοποιήσεις ατόμων όπως λαθρομετανάστης, Μας κατατάσσετε σε κατηγορία διακρίσεων και σε ένα φάσμα ΔΗΘΕΝ οικονομικών κανονιστικών προτύπων. Με ΔΟΛΟ, δημιουργείται νεα κοινωνική τάξη με νέα ψυχική και  κοινωνική υγεία. Δια της βίας και εκβίασης με  εκφοβισμό, μας αποδίδεται το ΣΤΙΓΜΑ της ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ, προκειμένου να καταταχθούμε  σε κατηγορίες επινόησης Σας, και να αξιολογηθούμε κατά το δοκούν Σας, ιεραρχικά σύμφωνα με τον βαθμό απόκλισης Μας (λίγο φερέγγυος, περισσότερο κλπ).

Είστε ηθικοι αυτουργοι συνένοχοι και συνεργοι κατα τον ποινικό κωδικα, το αδικημά Σας να Μας προσβάλεται,  είναι δια μεθοδεύσεως σχεδιασμού και δια νόμου, εγγενώς απαξιωτικο της υποστασής Μας.  Χαρακτηριζοντάς μας ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΥΣ , που δεν υπάρχει άλλη λύση (διότι είμαστε και στρατηγικοί κακοπληρωτές, μη συνεργάσιμοι δανειολήπτες κλπ) να μας επιβληθεί δια νόμου εισαγγελική παρακολούθηση, εισαγγελικη εποπτεία. ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, (ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.

Γιάννης Βελώνης

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας