Το πανό του ΣΥΡΙΖΑ: “Όχι στον εργασιακό μεσαίωνα”!

1578
συριζα

Εμβρόντητοι διαδηλωτές είδαν στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ μεγάλο πανό με το σύνθημα: “Όχι στον εργασιακό μεσαίωνα” και από κάτω από το κεντρικό λογότυπο να είναι γραμμένα με ψιλά γράμματα : “Δουλειά με δικαιώματα-Ζωή με αξιοπρέπεια“.

Και η υποκρισία έχει κάποια όρια. Φαίνεται, όμως, ότι είναι τόση και τέτοια η πολιτική παχυδερμία, η πολιτική θρασύτητα και η πολιτική αμετροέπεια των ηγετικών κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχει το στοιχειώδες κριτήριο να αυτοσυγκρατηθεί.

Γιατί είναι νωπές οι επίσημες στατιστικές της ΕΛΣΤΑΤ που κατέγραφαν στα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ρεκόρ στη μαύρη εργασία, στα ύψη τις ευέλικτες εργασιακές σχέσεις να φτάνουν το 60% των νεοπροσλαμβανόμενων, την πλειοψηφία των νέων αυτών να αμείβεται με 400€ μεικτά, οι συμβάσεις δουλεμπορίου σε εργολάβους στο δημόσιο να οργιάζουν και η απλήρωτη εργασία να δίνει και να παίρνει.

Φαίνεται, όμως, ότι όλα τούτα αρκεί να κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, για να βαπτίζονται “δουλειά με δικαιώματα-ζωή με αξιοπρέπεια“, ενώ όταν κυβερνά η Ν.Δ τότε αποκαθίσταντια οι έννοιες και τα πράγματα λέγονται με το όνομά τους: “εργασιακός μεσαίωνας”.

Αυτή κατά τον ΣΥΡΙΖΑ είναι, άλλωστε και η διαφορά μεταξύ της “πρώτης φοράς Αριστεράς” και της Δεξιάς. Η ίδια στην ουσία κοινωνική και εργασιακή βαρβαρότητα γίνεται γλυκιά απόλαυση με ΣΥΡΙΖΑ και δείχνει όλη τη βαναυσότητα της με Ν.Δ. Ψάχνουν για ηλίθιους.

 

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας