Το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ κηρύσσει πανελλαδική απεργία την 29η Νοεμβρίου

1216
απεργία

Με αιτήματα την αποπληρωμή δεδουλευμένων, την καταβολή ανθυγιεινού επιδόματος, την απόδοση αδειών μητρότητας και ασθενείας σε όσους το δικαιούνται, καθώς και άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε υπηρεσίες και φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ κηρύσσει 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017. Παράλληλα, καλεί την ίδια μέρα, το πρωί στις 9, σε συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών (Νίκης & Καραγιώργη Σερβίας, Σύνταγμα) και σε πορεία που θα ακολουθήσει προς το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου, αυτά που διεκδικούνται είναι:
“1. Λύση για τους συναδέλφους παρατασιούχους καθαριστές. Ζητάμε την αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων που τους οφείλονται από τον Ιούνη και έπειτα.
2. Καταβολή άμεσα του Ανθυγιεινού Επιδόματος σε όλους τους ΙΔΟΧ (σσ. Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου) εργαζόμενους του ΥΠ.ΠΟ.Α. που το δικαιούνται.
3. Απόδοση όλων των αδειών μητρότητας και ασθενείας και στους ΙΔΟΧ εργαζόμενους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
4. ‘Αμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες και φορείς του ΥΠ.ΠΟ.Α. Μονιμοποίηση όλων των εργαζόμενων ΙΔΟΧ που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας