Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στην ΓΑΔΑ. Αλληλεγγύη στους Λεωνίδα-Ηλία Παπαδόπουλο

1595
πληρώνω

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 27-09-18,  πολυμελής αντιπροσωπεία του «Κινήματος Δεν Πληρώνω» μετέβη την ΓΑΔΑ μαζί με αλληλέγγυους πολίτες, στα πλαίσια της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού πολιτεύματος» σε βάρος αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Οι αγωνιστές του «Δεν Πληρώνω» συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στα ιδρυτικά μέλη του Κινήματος Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλο, που εκλήθησαν από το εμφυλιακού τύπου «Τμήμα» να δώσουν εξηγήσεις για ανυπόστατες κατηγορίες.

Την προηγούμενη μέρα, ως γνωστόν, βρέθηκαν έξω από την ΓΑΔΑ σε μεγάλη συγκέντρωση ο Παν. Λαφαζάνης, ο Γιώργος Λούκας και ο Ζ.Κ που είχαν κληθεί σε εξέταση με κατηγορίες του μισού Ποινικού Κώδικα (βλ. εδώ).

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν νομικός σύμβουλος των Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλων. Όλοι μαζί ανέβηκαν στην ΓΑΔΑ και όπως ενημέρωσαν στις σχετικές επαφές κατάγγειλαν τις κατασκευασμένες μεθοδεύσεις.

Μαζί με τους αγωνιστές του «Δεν Πληρώνω» βρέθηκε έξω από την ΓΑΔΑ ως έκφραση αλληλεγγύης, ευρεία αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη.

Με δηλώσεις τους οι Λεωνίδας και Ηλίας Παπαδόπουλος τόνισαν ότι «το σάπιο κύκλωμα των πλειστηριασμών να γνωρίζει ότι οι κατασκευασμένες κατηγορίες δεν πρόκειται να μας κλονίσουν. Το κίνημα δεν καταβάλλεται και δεν τρομοκρατείται. Ο αγώνας μας ενάντια στην τραπεζοκρατία και τα πολιτικά της ανδρείκελα θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας