Την Παρασκευή 25/5 η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν

1458
χάρρυ

Την Παρασκευή το μεσημέρι στις 12 φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στα 78 του χρόνια.

Η κηδεία του μεγάλου κωμικού θα γίνει στην Καλαμαριά και η σύντροφος του γιου του, Νικόλα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος «έφυγε» από καρκίνο πριν από δύο χρόνια, εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας.

Η σκηνοθέτης Μαρίνα Δανέζη με ανάρτησή της στο facebook ανέφερε:

«Η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου μας Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του  Σωτήρος (μητρόπολη Καλαμαριάς). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς. 

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά sos Ελλαδος» Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170 Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά: κ Νικολέττα Μπερμπερογλου 2310226644»​.

Δυο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, η υγεία του Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έπασχε από αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα, είχε επιδεινωθεί ιδιαίτερα. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, έπαθε κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας