Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Νετανιάχου. Όλα τέλεια. Μόνο μια μικρή παράλειψη

3014
τσίπρα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό ομόλογό του, το σιωνιστικό γεράκι με ψευδώνυμο “χασάπης“, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για την επικείμενη τριμερή Σύνοδο Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου στη Λευκωσία, τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Μεσανατολικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνομίλησαν για θέματα Ενέργειας αλλά και για τα ελληνοτουρκικά.
Όλα τέλεια, λοιπόν, στην επικοινωνία. Εκτός από μια μικρή λεπτομέρεια. Ο Τσίπρας ξέχασε να πει κάτι στον σιωνιστή φίλο του για τις σφαγές και δολοφονίες άοπλων Παλαιστινίων στην Γάζα από Ισραηλινούς πάνοπλους στρατιώτες, τους οποίους ο “χασάπης” συνομιλητής του συνεχάρη θερμά για τα επιτεύγματα τους.
Όταν, όμως, κάποιος είναι “υπάλληλος” και “δορυφόρος” δεν επιτρέπεται να δυσαρεστεί το “αφεντικό“. Η ατμόσφαιρα μυρίζει πετρέλαιο, για ξυπόλυτους Παλαιστινίους θα μιλάμε τώρα; Η Ελλάδα σφίγγει η ίδια μέχρι πνιγμού την θηλιά στο λαιμό της.

Γ.Χ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας