Τηλεφωνική επικοινωνία του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τους γονείς των δύο στρατιωτικών

1690
Λαφαζάνης

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑΕ, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς των δύο στρατιωτικών που απελευθερώθηκαν, κ.κ. Μητρετώδη και Κούκλατζη.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τους συνεχάρη για την περήφανη και αξιοπρεπή στάση που κράτησαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Τόνισε ότι οι ίδιοι και τα παιδιά τους βρίσκονται στην καρδιά του ελληνικού λαού και τους ευχήθηκε ό,τι το καλύτερο για το μέλλον.

Όπως τόνιζαν στην Iskra στελέχη της ΛΑ.Ε.,  η τελευταία ήταν η μόνη παράταξη, η οποία με διαδηλώσεις στήριξε το αίτημα για την απελευθέρωση των δυο ελλήνων στρατιωτικών, ενώ πραγματοποίησε ακτιβίστικη διαμαρτυρία ενάντια την κράτηση των στρατιωτικών έξω από την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα, προκαλώντας τον επιθετικό κλοιό των ΜΑΤ.

Τα ίδια στελέχη τόνιζαν, επίσης, ότι ο Παν. Λαφαζάνης ήταν ο πρώτος επικεφαλής κόμματος, ο οποίος επισκέφτηκε στην Ορεστιάδα την οικογένεια Κούκλατζη και εξέφρασε την αλληλεγγύη και την υποστήριξη της ΛΑ.Ε στην δοκιμασία τους.

Ο Παν. Λαφαζάνης είχε, επίσης, αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες στήριξης με τον πατέρα του άλλου κρατούμενου στρατιωτικού, Άγγελου Μητρετώδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας