Τετάρτη 21/11, 10:00 πμ, Αιόλου 100, ενάντια σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

1445
Μοναστηράκι

Όλες και όλοι την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, στις 10 π.μ. στην Αθήνα (Αιόλου 100) έξω από συμβολαιογραφείο για 1η κατοικία 84 τ.μ.

 

Αυτή την εβδομάδα πάνω από 500 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί γίνονται σε όλη τη χώρα που εκπλειστηριάζουν Λαϊκή Περιουσία και σε συμβολαιογραφεία σε όλη τη χώρα!

Πλειστηριασμοί πραγματοποιούνται και σε άλλες πόλεις της χώρας

Κάθε εβδομάδα αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση μεθοδεύει την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας. Στο πλαίσιο αυτό, προσπαθεί να τρομοκρατήσει με παραπομπή σε δίκη αγωνιστών για τη δράση τους.

Χιλιάδες ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί κάθε μήνα από τράπεζες και τώρα και από funds, που εκτός από την πρόθεση τους να ξεσπιτώσουν το λαό, προχωρούν και σε μηνύσεις κατά αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι κινηματικές δράσεις και η γενική κατακραυγή έχει φέρει και νίκες. Αρκετές πρώτες κατοικίες δεν έχουν βγει στο σφυρί ή έχουν ανασταλεί οι πλειστηριασμοί τους ή οι πλειστηριασμοί έχουν κηρυχθεί άγονοι.

Δεκάδες αποφάσεις μαζικών φορέων και Δημοτικών Συμβουλίων απαιτούν να σταματήσει η αρπαγή των σπιτιών από τις τράπεζες. Η λαϊκή κατακραυγή δυναμώνει.

Μαζί με τα σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους, που κινδυνεύουν να χάσουν συμπολίτες μας, έχουμε και την απαράδεκτη και εκβιαστική πολιτική των εταιριών ενέργειας, όπως η ΔΕΗ, που κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά.

Απαιτούμε:
Να σταματήσει τώρα κάθε μορφής δίωξη των αγωνιστών
Να προστατευθεί η πρώτη κατοικία και η λαϊκή περιουσία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας