Τετάρτη (14/12): Ματαιώθηκαν πάλι οι πλειστηριασμοί. Να ξεσηκωθούν όσοι απειλούνται τα σπίτια τους.

2107
λα.ε

Για άλλη μια Τετάρτη, το κίνημα σε όλη την Ελλάδα ματαίωσε τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της χώρας.
Ο Παν. Λαφαζάνης ,που βρέθηκε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας μαζί με μέλη και στελέχη της ΛΑ.Ε, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
”H απόφαση του ESM για το ”πάγωμα” και αυτών των ανώδυνων βραχυπρόθεσμων μέτρων – κοροϊδία για το χρέος, έρχεται να διασύρει και να εξευτελίσει την ελληνική κυβέρνηση και πρώτα απ’ όλα τους Τσίπρα και Τσακαλώτο.
Τόσο η ΕΕ όσο και το ΔΝΤ επιβεβαιώνουν ότι μεταχειρίζονται την Ελλάδα ως μια χώρα που αποτελεί κάτι πολύ χειρότερο από αποικία τους.
Δυστυχώς, η παραδομένη και υπαλληλική κυβέρνηση της χώρας δείχνει για άλλη μια φορά ότι συναπαρτίζεται από πρωθυπουργό και υπουργούς μαριονέτες, έτοιμους να υπομείνουν τα πάντα και να εφαρμόσουν ένα νέο σκληρότατο τέταρτο μνημόνιο για να δώσουν, πριν φύγουν κακήν – κακώς από την κυβέρνηση, τη χαριστική βολή στη χώρα.”
Ο Παν. Λαφαζάνης στη συνέχεια αναφέρθηκε στους πλειστηριασμούς, λέγοντας:
Στέλνουμε από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας μήνυμα σε όλους και όσες και είναι δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και την μικρή ακίνητη περιουσία τους, να ξεκολλήσουν από τον καναπέ τους και αντί, απλώς, να αγανακτούν και να οργίζονται, να ξεσηκωθούν για να ανατρέψουν τα μνημόνια, να ανατρέψουν την κυβέρνηση Τσίπρα και όλο το σάπιο μνημονιακό μπλοκ.
Η καινούργια χρονιά θα είναι χρονιά μεγάλης ανατροπής. Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν πρόκειται να βγάλει τον καινούργιο χρόνο.
Το μνημονιακό πολιτικό τόξο συνολικά θα χάσει τον έλεγχο των εξελίξεων.
Ένα καινούργιο πλατύ δημοκρατικό αντιμνημονιακό μέτωπο που διαμορφώνεται θα καθορίσει από το 2017 τις πολιτικές εξελίξεις σε νέα αντιμνημονιακή κατεύθυνση.”

Φωτογραφικό υλικό από την κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο 

  pleisthriasmoi1 pleisthriasmoi2

pleisthriasmoi7 pleisthriasmoi8

pleisthriasmoi3 pleisthriasmoi4pleisthriasmoi5pleisthriasmoi6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας