Τα 12 ν.μ, ο Τσίπρας και το ΜέΡΑ 25

1774
ν

Ανησύχησε σφοδρότατα το ΜέΡΑ 25 από τις εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, όπως τις χαρακτήρισε σε ανακοίνωσή του, δηλώσεις με τις οποίες ο Τσίπρας  πρότεινε να επεκταθούν τα χωρικά ύδατα νότια και νοτιοανατολικά της Κρήτης στα 12 ν.μ.

Ακούει, βλέπετε, το ΜέΡΑ 25για 12 ν.μ και βγάζει “σπυράκια“.

Φτάνει μάλιστα σε τέτοιο σημείο η ταραχή του ΜέΡΑ 25, ώστε να προσπερνάει το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας τρέμει την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ν.μ ακόμα περισσότερο από το ίδιο, για αυτό άλλωστε δεν τα επεξέτεινε όσο ήταν πρωθυπουργός, ούτε καν στο Ιόνιο Πέλαγος και αν το προτείνει τώρα το κάνει περισσότερο για να διαφοροποιηθεί, κάπως, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να διαφοροποιηθεί εκ του ασφαλούς, γιατί ξέρει ότι ο μόνος που δεν πρόκειται, στον αιώνα τον άπαντα, να επεκτείνει τα χωρικά μας ύδατα στην Κρήτη και στο Αιγαίο έως τα 12 ν,μ, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πάντως, αυτή η φαιδρή κόντρα Τσίπρα και ΜέΡΑ 25 είναι απολύτως αποκαλυπτική της φαρσοκωμωδίας που χαρακτηρίζει την εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας, όχι μόνο αυτών των δύο κομμάτων αλλά και της κατεστημένης πολιτικής τάξης στην χώρα μας, της οποίας η υποτέλεια και οι λογικές κατευνασμού είναι μνημειώδεις.

Εάν υπήρχε ανεξάρτητη Ελλάδα και αυτή η ανεξάρτητη Ελλάδα διέθετε πραγματική εθνική ηγεσία, ποτέ η χώρα μας δεν θα έφτανε στη σημερινή εθνική κρίση και στο σκληρό δίλημμα παράδοση ή αποτροπή που την συνοδεύει .

Δυστυχώς, όμως, στην πατρίδα μας κυριαρχούν οι επιλογές που την έχουν μετατρέψει σε προτεκτοράτο και έχουν ενσπείρει τον ραγιαδισμό και τον φόβο, ως σημαντική πολιτική στάση στην κοινωνία μας.

Η Ελλάδα, όσο ποτέ, χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή στους οικονομικοκοινωνικούς και τους εθνικούς της προσανατολισμούς .

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας