Τα «Εκατό χρόνια μοναξιά» σε τηλεοπτική σειρά

1779
μοναξιά

Τα «Εκατό χρόνια μοναξιά», το λογοτεχνικό αριστούργημα του νομπελίστα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, θα μετατραπούν σε τηλεοπτική σειρά από το Netflix, στη γλώσσα του συγγραφέα, τα ισπανικά.

Το Netflix έχει πάρει τα δικαιώματά του, με τους γιούς του συγγραφέα, Rodrigo Garcia και Gonzalo Garcia Barcha να συμμετέχουν στην παραγωγή. Η σειρά θα γυριστεί κυρίως στην Κολομβία, πατρίδα του Μάρκες.

Οι γιοι του συγγραφέα δήλωσαν πως ο πατέρας τους «ήταν αντίθετος στο να δώσει τα δικαιώματα του βιβλίου, επειδή πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει υπό τους χρονικούς περιορισμούς μιας ταινίας ή ότι αν γινόταν σε άλλη γλώσσα πέραν της ισπανικής, δεν θα ήταν δίκαιο. Αλλά στην σύγχρονη χρυσή εποχή των σειρών, με το υψηλό επίπεδο των σεναριογράφων και σκηνοθετών, την κινηματογραφική ποιότητα και τη αποδοχή από το κοινό παγκοσμίως προγραμμάτων που δεν είναι στα αγγλικά, η στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για μια μεταφορά του βιβλίου με την παγκόσμια θέαση που προσφέρει το Netflix. Θέλουμε πολύ να υποστηρίξουμε το Netflix και τους δημιουργούς σε αυτό το εγχείρημα».

Ο αντιπρόεδρος του ισπανόφωνου προγράμματος του Netflix, Francisco Ramos, δήλωσε πως “είναι μεγάλη μας τιμή που αναλαμβάνουμε την πρώτη μεταφορά του “Εκατό χρόνια μοναξιά”, μια αιώνια και εικονική ιστορία της Λατινικής Αμερικής, που είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μεταφέρουμε στον κόσμο. Ξέρουμε ότι τα μέλη μας θέλουν να βλέπουν ισπανόφωνες ταινίες και σειρές”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας