Τέλος στο θρίλερ στην Ταϊλάνδη: Σώα τα 12 παιδιά και ο προπονητής

1268
ταϊλάνδη

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία φάση της επιχείρησης απεγκλωβισμού για τα εναπομείναντα τέσσερα αγόρια και τον 25χρονο προπονητή τους, στο πλημμυρισμένο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Η επιχείρηση διάσωσης των 12  αγοριών και του προπονητή τους, που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε ένα πλημμυρισμένο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη στέφτηκε με επιτυχία όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua (Νέα Κίνα).

Περίπου στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος βγήκαν στο φως το 12ο εγκλωβισμένο παιδί και προπονητής. Στη 1 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, είχε βγει το 11ο παιδί από τη σπηλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο μικρότερος σε ηλικία, ο 11χρονος Chanin Wiboonrungrueng και φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του. Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι στο φως είχαν βγει το ένατο και το δέκατο παιδί.

Όλα τα παιδιά μεταφέρονται με φορείο προς τον χώρο για τις πρώτες βοήθειες που έχει στηθεί στην είσοδο της σπηλιάς. Από εκεί με ελικόπτερο μεταφέρονται στο νοσοκομείο της πόλης.

«Και οι πέντε θα βγουν ταυτόχρονα σήμερα», είχε πει ο επικεφαλής της επιχείρησης, εν μέσω επευφημιών και κραυγών χαράς από τους δημοσιογράφους και μέλη της αποστολής διάσωσης.

Συνολικά 19 μέλη της αποστολής διάσωσης, στην οποία συμμετέχουν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης αλλά και ξένοι ειδικοί, μπήκαν στον δαίδαλο των πλημμυρισμένων σπηλαίων για να απεγκλωβίσουν τα εναπομείναντα παιδιά και τον προπονητή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας