Τέλειος εξευτελισμός! Ζητούν συγνώμη και αποζημιώνουν τον Αν. Γεωργίου με 100.000!

23397
δικαιοσύνη

Τέτοιον εξευτελισμό και διασυρμό δεν έχει υποστεί ποτέ χώρα.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, όχι μόνο αποδέχεται ως σωστά τα συνειδητά παραποιημένα στατιστικά στοιχεία του πρώην διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ και ανώτερου στελέχους του ΔΝΤ, με τα οποία η Ελλάδα μπήκε ως πειραματόζωο στη μνημονιακή περιπέτεια αλλά και ανέλαβε μυστικά την υποχρέωση, προκειμένου να λάβει την τελευταία δόση και λίγες μέρες πριν την εκταμίευση της, να πληρώσει και με το παραπάνω τα δικηγορικά και άλλα έξοδα και τις προσωπικές οικονομικές απώλειες (!) του Ανδρέα Γεωργίου, τα οποία σύμφωνα με υπολογισμούς που γίνονται με άκρα μυστικότητα, για να μην τους κράξει ο κόσμος, ανέρχονται σε πάνω από 100.000 ευρώ!!!
Το κερασάκι στην δηλητηριασμένη τούρτα του εξευτελισμού λέγεται ότι είναι πρόσθετη δέσμευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα αποκαθιστά και θα στηρίζει τον Γεωργίου.
Να προσθέσουμε εδώ ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Γερμανικής FAZ, η κυβέρνηση, πριν την εκταμίευση της δόσης, ανέλαβε γραπτώς και άλλη μια εξωφρενική δέσμευση κατάφωρης επέμβασης στη Δικαιοσύνη, ότι ”θα σταματήσει την δίωξη των ευρωπαίων εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ’‘, οι οποίοι βασίμως κατηγορούνται για σκανδαλώδη εκποίηση ελληνικών ακινήτων.
Καλά να πάθουμε, αφού τους ανεχόμαστε, ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται σε ειδικό αμερόληπτο δικαστήριο με τις πιο βαριές κατηγορίες.
Πηγή: Με πληροφορίες και από το Κυριακάτικο ”Πρώτο Θέμα”

4 Σχόλια

  1. Καλά να πάθουμε, αφού εμείς αδιαφορούμε τόσο σαν πολίτες, όσο και σαν πολιτικές κινήσεις να μας κυβερνάνε πολιτικά ανθρωποειδή. Μια είναι η λύση κρεμάλα σε όλα αυτά τα ανθρωποειδή.

    • Ήρεμα!… Αρκεί η απονομή δικαιοσύνης και ποινικών+πολιτικών ευθυνών σε όσους/-ες τις έχουν.

  2. Αν σας κάνει αγωγή για τις συκοφαντίες του ακροδεξιού Καμμένου που αναμασάτε θα σας αρέσει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας