ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. ετοιμάζουν μετεκλογικό σκληρότερο οικονομικό και γεωπολιτικό μνημόνιο «ακρωτηριασμού» της χώρας

1750
μετεκλογικό

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη σημερινή περιοδεία του στη Νέα Ιωνία έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Οι εξαγγελίες και οι πομπώδεις τυμπανοκρουσίες Τσίπρα για τη 13η σύνταξη δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια απάτη, αφού η εξαγγελθείσα σύνταξη δεν αντιπροσώπευε παρά μόνο ένα επίδομα, το οποίο η κυβερνητική προπαγάνδα βάφτιζε, σαν τους καλόγερους του Μεσαίωνα, από κρέας σε ψάρι.

Η τραγωδία, όμως, είναι ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι είδαν στα ΑΤΜ πως ακόμα και αυτό το επίδομα που η κυβέρνηση βάφτισε 13η σύνταξη, το έλαβαν άγρια πετσοκομμένο και επομένως αγνώριστο.

Πρώτη φορά κυβέρνηση φτάνει να μεταχειρίζεται με τέτοια αθλιότητα και κοροϊδία τον συνταξιουχικό κόσμο της χώρας.

Από την άλλη, συνιστούν μεγάλη υποκρισία και προεκλογική πομφόλυγα, επίσης, οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για επαναφορά του ΕΚΑΣ, αφού το ΕΚΑΣ το περιέκοψε ο Αντώνης Σαμαράς, όταν και ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης ήταν υπουργός του, ενώ τη χαριστική βολή στο κόψιμο του ΕΚΑΣ έδωσε με το τρίτο μνημόνιο η κυβέρνηση Τσίπρα.

Τσίπρας και Μητσοτάκης, μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ, κοροϊδεύουν αναίσχυντα τους συνταξιούχους, αφού όλα τα τελευταία χρόνια τους κατέκλεψαν και τους καταλήστευσαν, αφαιρώντας 50 ολόκληρα δισ. ευρώ από τις συντάξεις τους.

Οι συνταξιούχοι, όλοι οι πολίτες και πρώτα απ’ όλα οι νέοι και οι νέες, οφείλουν να ξέρουν και να συνειδητοποιήσουν ότι είτε με ΣΥΡΙΖΑ είτε με Ν.Δ. είτε και με τους δύο μαζί, θα δεθεί μετεκλογικά στο λαιμό της χώρας ένα νέο πολύ σκληρό οικονομικοκοινωνικό μνημόνιο με πολύ πιο άγριες δεσμεύσεις από τις σημερινές. Οικονομικοκοινωνικό μνημόνιο που θα συμπληρωθεί και με ένα γεωπολιτικό μνημόνιο ευρωατλαντικής έμπνευσης για την αναθεώρηση στην πράξη της Συνθήκης της Λωζάνης, τη συνεκμετάλλευση και συνδιαχείριση Αιγαίου και ανατολικής Μεσογείου, που μπορεί να φτάσει μέχρι σημείου ακρωτηριασμού Ελλάδας και Κύπρου.

Μόνο η ισχυρή ΛΑ.Ε, στο πλαίσιο ενός μεγάλου μετώπου προοδευτικών αντιμνημονιακών δυνάμεων, μπορεί να ανακόψει με μια εναλλακτική πολιτική και ανεξάρτητη πορεία της χώρας, νέες επαχθέστερες οικονομικοκοινωνικές και εθνικές περιπέτειες».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας