ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ κλπ: Αντιπολίτευση κούφιας ρητορείας, που πουλάει «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»

1047
Αντιπολίτευση κούφιας ρητορείας

«Δριμεία» κριτική, γράφουν τα καθεστωτικά μίντια, πως ασκούν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κλπ στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πράγματι απαράδεκτη και για μας υποτελή, στάση του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Η γελοιότητα και η κοροϊδία , όμως, έχει όρια.

Διότι τα «λεβέντικα» παραμύθια του Τσίπρα ότι αυτός θα χτύπαγε τα νταούλια και η Μέρκελ τάχα θα φοβόταν και θα χόρευε στο ρυθμό του, αποδείχθηκαν φούμαρα. Ουσιαστική διαπραγμάτευση με Γερμανία και Βρυξέλλες στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και πιθανότητα θετικής για τα ελληνικά νόμιμα συμφέροντα απόφασης δεν μπορεί να υπάρξει αν η Ελλάδα δεν δείξει αποφασισμένη και να το εννοεί, να βάλει βέτο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και επομένως να βάλει σε κρίση την ίδια την ΕΕ, αναδεικνύοντας τον τούρκικο επεκτατισμό ως μείζον περιφερειακό, ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο πρόβλημα.

Κάτι τέτοιο ούτε που διανοήθηκε να προτείνει η ευρωλιγούρικη δήθεν «αντιπολίτευση» των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κλπ. Γι’αυτό ακριβώς λέμε ότι πουλάνε κούφια ρητορεία και αντιπολιτευτικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού τους για τις καρέκλες της εξουσίας και τα προνόμια τους.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα βαθιά δημοκρατική εθνική και όχι υπόδουλη, ηγεσία!

Παναγιώτης Λαφαζάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας