Συρία: Επίθεση τζιχαντιστών με χημικά στο Χαλέπι. Αναφορές για πολλούς νεκρούς

1084
επίθεση
Ανεπίσημες πηγές κάνουν λόγο ακόμη και για 30 νεκρούς, μεταξύ τους και τέσσερα παιδιά – Το ρωσικό κέντρο διαχείρισης στη Συρία υποστηρίζει ότι τρομοκράτες από την τζιχαντιστική ομάδα Turkistan Islamic Party μετέφεραν τουλάχιστον 20 κοντέινερ με 10 βαρέλια χλωρίνη το καθένα στην περιοχή.

Η πόλη, την οποία απελευθέρωσε ο κυβερνητικός στρατός από τους τζιχαντιστές το 2016, δέχθηκε επίθεση στην περιοχή al-Khalidiye.

Ακολουθεί βίντεο από τη μεταφορά τραυματιών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και πολλά παιδιά (ανεπίσημες αναφορές κάνουν λόγο για τέσσερα ανήλικα θύματα)…

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρωσικού κέντρου διαχείρισης στη Συρία, τρομοκράτες από την τζιχαντιστική ομάδα Turkistan Islamic Party μετέφεραν τουλάχιστον 20 κοντέινερ με 10 βαρέλια χλωρίνη το καθένα σε διάφορα σημεία στην περιοχή, προκειμένου να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος από προβοκάτσια εναντίον της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ενημέρωσε ήδη την κυβέρνηση της Συρίας, αλλά και τους παγκόσμιους οργανισμούς, ότι το τρομοκρατικό δίκτυο Tahrir al-Sham, σε συνεργασία με το δίκτυο αλ Νούσρα, ετοιμάζουν επιθέσεις με χημικά εναντίον πολιτών, προκειμένου να κατηγορηθεί η κυβέρνηση της Δαμασκού.

Ο αριθμός των τραυματιών δεν έχει γίνει γνωστός, στα νοσοκομεία, ωστόσο, μεταφέρθηκαν πολλά άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης από χημικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας