Συντονισμός δράσης με αφορμή ξυλοδαρμό διανομέα στο Περιστέρι

1502
συντονισμός

Σε σύσκεψη για τον συντονισμό της δράσης ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία, τρομοκρατία και βία καλεί η Αγωνιστική Εργατική Συσπείρωση στον Επισιτισμό – Τουρισμό ΛΑΝΤΖΑ, σήμερα, Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 7.30 μ.μ., στο στέκι της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, Ακροπόλεως 18 και Ιάσονος. 

Το κάλεσμα για τη συνάντηση:

Τα περιστατικά εργοδοτικής αυθαιρεσίας, βίας, τρομοκρατίας και απειλών εναντίον εργαζομένων πληθαίνουν συνεχώς με την συντριπτική πλειοψηφία τους να εμφανίζονται στο κλάδο της εστίασης και των καταστημάτων επισιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ο πρόσφατος ξυλοδαρμός συναδέλφου διανομέα από μπράβους του πρώην εργοδότη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από πολλά αντίστοιχα που συμβαίνουν συνεχώς σε όλη την χώρα.

Η συνολική επίθεση που δέχονται στα δικαιώματα τους οι εργαζόμενοι και η πρωτοφανής αγριότητα με την οποία επιβάλλεται ο σύγχρονος εργασιακός Μεσαίωνας δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί μόνο με καταγγελίες και γραφειοκρατική διαχείριση, χρειάζεται να απαντήσουμε δυναμικά, μαζικά στο δρόμο και στους χώρους δουλειάς.

Για αυτό το λόγο η ΛΑΝΤΖΑ Αγωνιστική Εργατική Συσπείρωση στον Επισιτισμό Τουρισμό αναλαμβάνει την πρωτοβουλία οργάνωσης της αγωνιστικής δράσης με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό καλώντας ταξικά Σωματεία, Εργατικά σχήματα, Εργατικές Λέσχες και συλλογικότητες καθώς και Δημοτικές κινήσεις σε μια συνάντηση που θα γίνει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 7.30 μ.μ., στο στέκι της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, Ακροπόλεως 18 και Ιάσονος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας