Συνταξιούχοι: Παναττική Συγκέντρωση στις 15/5-10:00 στην Πλ. Εθν. Αντίστασης και πορεία στο Υπ. Εθν. Οικονομίας

1223
ξεσηκωμός

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΗ 2018

Συναδέλφισες και Συνάδελφοι,
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων διοργανώνει νέα Παναττική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 15 Μάη 2018 στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης και πορεία στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ψήφιση του Ν4387 του Κατρούγκαλου, που κατεδάφισε το Ασφαλιστικό και Εργασιακό Σύστημα της χώρας μας, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση και την ακραία φτώχεια το σύνολο των συνταξιούχων.
Συμπληρώθηκαν 3,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έφεραν 22 περικοπές στις συντάξεις μας. Περάσανε 9 χρόνια από την έναρξη των μνημονίων και οι συνταξιούχοι έχασαν 50 δις ευρώ και τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία 80 δις ευρώ.
Η μαζική συμμετοχή μας στη συγκέντρωση είναι απαραίτητη για να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση :
1. Την πλήρη κατάργηση του Ν4387 του Κατρούγκαλου. 2. Κανέναν επανυπολογισμό κύριων και επικουρικών συντάξεων. 3. ΟΧΙ στη Μείωση του αφορολογήτου στα 5.600 ευρώ. 4. ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας 5. Σεβασμό στις αποφάσεις του ΣΤΕ 2287 & 2290/15 και να αποδοθούν άμεσα και αναδρομικά τα ποσά των αποφάσεων αυτών, χωρίς αιτήσεις και νέα δικαστήρια. 6. Ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών μας Ταμείων.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ – ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας