Συνταξιούχοι: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απ’το Υπουργείο Εργασίας (13/11-10:30)

1455
συνταξιούχων

Η Α.Γ.Σ.Σ.Ε. (Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος) αποφάσισε την πραγματοποίηση ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29 Αθήνα), την Τρίτη , 13 Νοέμβρη 2018, με αίτημα την άμεση επιστροφή των μνημονιακών περικοπών στις συντάξεις.

Απαιτούμε τώρα την επιστροφή των παρανόμων μνημονιακών κρατήσεων, βάσει των αποφάσεων του ΣΤΕ και των αποφάσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων που καθημερινά αποφασίζονται, δικαιώνοντας τους συνταξιούχους.

Απαιτούμε τώρα την επιστροφή σε όλους τους συνταξιούχους, και όχι επιλεκτικά σε ορισμένους, την επιστροφή των αναδρομικών των κύριων και επικουρικών συντάξεων, καθώς επίσης των Δώρων και των Επιδομάτων Αδείας, ώστε οι συνταξιούχοι να μην σύρονται στον ΕΦΚΑ για αιτήσεις και στα δικαστήρια για αγωγές.

Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία των Συνταξιούχων να δώσουν δυναμικά το παρών την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για την επιστροφή των μνημονιακών μειώσεων στις συντάξεις μας που μας έχουν φέρει σε οικονομικό αδιέξοδο.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ  ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

                                       ΩΡΑ 10.30 πμ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας