Συνταξιούχοι Θεσσαλονίκης: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη (27/3) στις 10:00 στο ΕΦΚΑ Αριστοτέλους

1309
συνταξιούχοι

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη της και όλους τους συνταξιούχους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αντίστασης, καθώς και στην πορεία προς το ΥΜΑΘ, που διοργανώνει το Σωματείο Συνταξιούχων Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, αύριο Τρίτη 27 Μάρτη, στις 10.00΄π.μ. μπροστά στα γραφεία του ΕΦΚΑ Αριστοτέλους.
Με αφορμή και την παρουσία στη Θεσσαλονίκη όλου του κυβερνητικού επιτελείου για το Περιφερειακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας, να διαδηλώσουμε δυναμικά, και να διεκδικήσουμε να μην εφαρμοστούν οι νέες μειώσεις  (18% το 2019) στις συντάξεις, και την ακύρωση όλων των μνημονιακών νόμων λεηλασίας των συντάξεων, των μισθών, των επιδομάτων ανεργίας, με παράλληλη αποκατάσταση και επαναφορά τους τουλάχιστον στα προ μνημονίων επίπεδα.
Να μην εφαρμοστεί ο νόμος για τη νέα μείωση του αφορολόγητου, που θα επιβαρύνει τον καθένα μας με τουλάχιστον 650 ευρώ. Όχι στις νέες περικοπές χρηματοδότησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των δημόσιων νοσοκομείων.
Στήριξη και αναβάθμιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων. Ανακεφαλαιοποίηση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης,  αποκατάσταση της διαχρονικής λεηλασίας των αποθεματικών της από τις τράπεζες, τις κυβερνήσεις και την άρχουσα τάξη της χώρας μας.
Ενότητα και τον συντονισμός όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων.
 
Μόνο με αγώνες μπορούμε να τους σταματήσουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας