Συναίνεση κυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, εμπλοκής Ελλάδας σε επιχειρήσεις ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

1857
εμπλοκής Ελλάδας σε επιχειρήσεις ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

Η Μόσχα έχει προειδοποιήσει την Αθήνα ότι οι συνέπειες εμπλοκής της Αθήνας, με αμερικάνικες βάσεις ή και Έλληνες στρατιώτες σε επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας, θα είναι ιδιαίτερα οδυνηρές!

Ο κίνδυνος Νατοϊκών επιχειρήσεων στην Ουκρανία κατά Ρωσίας βρίσκεται επί θύραις!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μετά από σχετικές συνεννοήσεις, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ έχουν συμφωνήσει για συμμετοχή της Αθήνας σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και σε χρήση των αμερικανονατοϊκών βάσεων κατά Ρωσίας στην Ουκρανία και την ευρύτερη περιοχή εφ’ όσον κάτι τέτοιο ζητηθεί από την Ατλαντική Συμμαχία.

Η Αθήνα φαίνεται ότι αδιαφορεί για τις επίσημες προειδοποιήσεις της Ρωσίας πως σε μια τέτοια περίπτωση η τελευταία θα υποχρεωθεί να αντιδράσει και όπως καταλαβαίνουμε οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές για την πατρίδα μας χωρίς η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός να έχουν κανένα όφελος.

Αυτές τις ώρες καλούμε τον ελληνικό λαό και τη νεολαία σε εγρήγορση για να υπάρξει σε ενδεχόμενο πολεμικών συγκρούσεων ένα μεγάλο ενωτικό αντιπολεμικό-αντιαμερικανικό φιλειρηνικό κίνημα και κίνημα αναστολής λειτουργίας και απομάκρυνσης των ξένων στρατιωτικών βάσεων στην χώρα.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας