Συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα Λαφαζάνη με Ζ. Φερέιρα του ΚΚ Πορτογαλίας

1754
λαφαζάνη

Κατά την παρουσία του στο Στρασβούργο ο Παν. Λαφαζάνης είχε μαζί με τον Νίκο Χουντή ιδιαίτερη συνάντηση με τον ευρωβουλευτή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Πορτογαλίας Ζοάο Φερέιρα.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο διεξήχθη σε ένα εγκάρδιο και συντροφικό κλίμα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και την πορεία της ευρωομάδας της Αριστεράς και διαπίστωσαν σύγκλιση των απόψεων τους για την ανάγκη ανατροπής της σημερινής ευρωπαϊκής πορείας.

Ο Παν. Λαφαζάνης και Ζοάο Φερέιρα συμφώνησαν ΛΑ.Ε και ΚΚΠ να συνεχίσουν την ανταλλαγή απόψεων και να ενισχύσουν τις σχέσεις των δύο κομμάτων. Όπως συμφώνησαν σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο στις προσπάθειες για την ευρύτερη δυνατή συνεργασία των δυνάμεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ευρώπη.

1 σχόλιο

  1. καλά ρε συντρόφια…. το ΚΚΠ δεν συμμετέχει σε κυβέρνηση συνεργασίας με τους σοσιαλιστές;

    Καμαρώνετε φυσικά γιατί αυτό θέλετε… φιλολαική διέξοδο με καπιταλισμό… Να κάνετε την ΕΕ καλή… με αύξηση 0,88 λεπτά στο μεροκάματο…. τότε γιατί τάχα τα σπάσατε με τον ΣΥΡΙΖΑ;
    αλλά ξέχασα…. σας έδιωξε…. αφού δεν λέγατε να αφήσετε τις καρέκλες σας…. στηρίζουμε την ‘ αριστερή κυβέρνηση΄’ ελέγχουμε την…. αφεντιά μας….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας