Συνάντηση Πούτιν-Μητσοτάκη με Αλεξ/πολη να βουλιάζει από τη διέλευση αμερικάνικου στρατού

842

Επίδειξη αμερικάνικης ισχύος στην πρωτεύουσα του Έβρου με παρουσίαση όπλων στον Τζ. Πάυατ

Δυστυχώς η Ελλάδα των κ.κ. Μητσοτάκη-Τσίπρα-Δένδια- κλπ είναι η Ελλάδα προτεκτοράτο των Δυτικών κέντρων και πρώτα απ’ όλα των ΗΠΑ και της Γερμανικής αντιρώσικης Ευρώπης

Αυτήν την ώρα η Ελλάδα, στρατιωτικό οικόπεδο των ΗΠΑ, διαδραματίζει τον πλέον βρώμικο ρόλο για την εξυπηρέτηση των αμερικανοουκρανικών σχεδίων για την στρατιωτική ψυχροπολεμική περικύκλωση της Ρωσίας και ειδικά για την ήττα και υποταγή, αν όχι και εκδίωξη και εξόντωση, του ρωσόφιλου και ρωσικού πληθυσμού του Ντονμπάς και της ευρύτερης περιοχής της Ανατ. Ουκρανίας.

Βεβαίως οι αμερικανοουκρανικοί αυτοί σχεδιασμοί δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν και θα ηττηθούν αλλά μπορεί να προκαλέσουν μακρόχρονες ανοικτές και εμάσσουσες πληγές στην περιοχή, ενώ η χώρα μας κινδυνεύει να καταστεί στόχος ρωσικών αντιποίνων και να γίνει πρόξενος μη φιλικής ρωσικής στάσης στα ανοικτά κρίσιμα εθνικά της θέματα στην περιοχή και πρωτίστως στα θαλάσσια δικαιώματά της και στην Κύπρο.

Σε αυτή τη συγκυρία μια Ελλάδα, η οποία αναίτια και αδικαιολόγητα εκφυλίζει την παρουσία της στην περιοχή σε ένα επιθετικό αντιρώσικο ρόλο, κινδυνεύει να υποστεί την χαριστική βολή.

Και κινδυνεύει να υποστεί τη χαριστική βολή, με τίμημα ακόμα και την επιβίωσή της, όσο και αν επιχειρεί να διασκεδάζει τις εντυπώσεις μια ακραίας αντιρώσικης στάσης στην πράξη με επιδείξεις ανούσιων δημόσιων σχέσεων και λεκτικών ακροβατισμών, ως αυτές  στις οποίες επιδόθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης στο Σότσι απέναντι στον Πούτιν.

Η Ρωσική ηγεσία είναι αρκετά προσγειωμένη ώστε να μην επιζητεί από το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο να έρθει σε ρήξη με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Όμως, μπορεί να περίμενε, από την Ελλάδα, όταν η περιοχή μας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, να επιδείξει μια σχετική αυτοσυγκράτηση αντί πανηγυρικά, μάλιστα, να μετατρέπεται σε διάδρομο αθρόων αμερικάνικων εξοπλισμών και αμερικάνικου στρατιωτικού δυναμικού που πυρπολούν το κλίμα στη Μαύρη Θάλασσα και στο Ντονμπάς και τροφοδοτούν τις φωτιές του πολέμου. Αυταπάτες θα πείτε…

Ν.Ζ

Υ.Γ: Για όσους δεν γνωρίζουν να θυμόμαστε ότι μια περαιτέρω παρόξυνση των επιθετικών πολεμικών δράσεων του αμερικανικο-ΕΕ-ουκρανικού μετώπου θα έχει ως πρώτο θύμα την πολυπληθή και ακμάζουσα ελληνική μειονότητα στην Ανατ. Ουκρανία και τα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, η οποία είναι στοχοποιημένη για την φιλική στάση της προς τη Ρωσία. Όμως η κατεστημένη Ελλάδα έχει μεγάλη παράδοση στην εγκατάλειψη και καταστροφή των ελληνικών μειονοτήτων σε όλη την ευρύτερη περιοχή μας και ίσως είναι αυταπάτη να περιμένουμε τώρα αλλαγή στάσης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας