Συνάντηση ΛΑ.Ε με “Χριστιανική Δημοκρατία” με πρόταση για συνεργασία

6545
συνεργασία

 

Πρόταση της ΛΑ.Ε. στη Χ.Δ. για πολιτική και εκλογική συνεργασία

Αντιπροσωπεία της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, αποτελούμενη από το γραμματέα του Π.Σ της Παναγιώτη Λαφαζάνη και τα μέλη της Π.Γ της Δημήτρη Στρατούλη και Διονύση Φλαμιάτο, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Χριστιανικής Δημοκρατίας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρό της Γιάννη Ζερβό, τον επίτιμο πρόεδρό της Μανώλη Μηλιαράκη και τα μέλη της Π.Γ της Ηρακλή Κανακάκη και Θανάση Κουρταλίδη, στα γραφεία της δεύτερης.

Οι δύο αντιπροσωπείες συζήτησαν σε γόνιμο, εποικοδομητικό και συναγωνιστικό κλίμα για τις πολιτικές εξελίξεις, για τις αρνητικές συνέπειες για το λαό και τη χώρα λόγω της συνέχισης του μνημονιακού καθεστώτος και συμφώνησαν στην ανάγκη δημοκρατικής ανατροπής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γραμματέας της ΛΑ.Ε Π. Λαφαζάνης μετέφερε στη Χριστιανική Δημοκρατία πρόταση πολιτικής και εκλογικής συνεργασίας για το ευρωπαϊκό και το εθνικό κοινοβούλιο στα πλαίσια του ψηφοδελτίου «ΛΑ.Ε.-Μέτωπο Ανατροπής». Συγκεκριμένα ανέφερε ότι αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να γίνει στη βάση κοινού προγράμματος για την κατάργηση του μνημονιακού καθεστώτος στη χώρα μας, για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής ανεξαρτησίας και για την προώθηση ενός προοδευτικού προγράμματος παραγωγικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης ενάντια στη λιτότητα και σε ρήξη με την ευρωζώνη και την Ε.Ε.

Η αντιπροσωπεία της Χριστιανικής Δημοκρατίας δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στα συλλογικά της όργανα την πρόταση της ΛΑ.Ε για συνεργασία και ότι πολύ σύντομα θα δώσει απάντηση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας