Συνάντηση ΓΑΠ-Τσίπρα: Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι

2897
γαπ

Ενώ ο γάμος ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ μοιάζει να κλονίζεται, ένα νέο ειδύλλιο εξελίσσεται ταχύτατα και μάλιστα στα υψηλά κλιμάκια.
Το κωμοειδύλλιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ προχωρά για τα καλά.
Διπλή συνάντηση είχε ο ΓΑΠ με τους Τσίπρα και Κοτζιά και με αφορμή το ταξίδι του πρώτου στην Τουρκία, με το οποίο επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.
Ο ΓΑΠ, ως γνωστόν τάχθηκε σχεδόν ανοικτά κατά των πρόωρων εκλογών της μοιραίας Φώφης, έχει λυσσάξει να αντιτάσσεται σε κάθε συνεργασία με τη ΝΔ, και όπου βρεθεί και όπου σταθεί ”στάζει μέλι” για τον Τσίπρα και την ψευτοπαρέα του.
Όση ”ευφυΐα” λείπει από τον ΓΑΠ, τόσο περισσεύουν τα ψέμματα στον Τσίπρα.
Το δίδυμο είναι αχτύπητο και συμπληρωματικό.
Πολύ περισσότερο που τον ΓΑΠ ακολουθούν ένα σκληρό Πασοκικό φιλοΣυριζαϊκό λόμπι, στο οποίο βρίσκονται σε περίοπτη θέση διακεκριμένοι πολιτικοί, όπως ο Γιαν. Ραγκούσης και ο Δημήτρης Κρεμαστινός, πρόσφατα αναδειχθέντες με δηλώσεις τους ως ”Ηρακλείς του κυβερνητικού στέμματος”.
Η Σημιτικού τύπου Πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσωπα, νοοτροπίες, πολιτικές και τακτικές έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και φαίνεται ότι έχει μπει στην τελική ευθεία για να κόψει το νήμα.
Σκεφτείτε ότι ακόμα και ο νεοφιλελεύθερος super “εκσυγχρονιστής” Μαρατζίδης, υμνητής μέχρι πρότινος του Μητσοτάκη, εξυμνεί τον ευρωπαϊκό ΣΥΡΙΖΑ και καταράται την λαϊκιστική ΝΔ.
ΣΥΡΙΖΑ και ξερό ψωμί ολόκληρο το παραδομένο σκληρό σύστημα!

Τ.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας