Συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΛΔ Ντονιέτσκ με τον πρέσβη της Βενεζουέλας

1157
αντιπροσωπείας

Μέσα σε εγκάρδιο και συντροφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπροσωπείας της ΛΔ Ντονιέτσκ με τον Πρέσβη της Βενεζουέλας, Freddy Fernadez. Στη συνάντηση, που διήρκεσε πάνω από 2 ώρες έγινε εκατέρωθεν ενημέρωση για την κατάσταση στις δύο χώρες, έγινε ανταλλαγή απόψεων για το ρόλο του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού  και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας σε πολιτικό, ενημερωτικό,οικονομικό και ακαδημαϊκό επίπεδο.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα “νέου τύπουπραξικοπήματα που οργανώνονται από τις ΗΠΑ σε σειρά χωρών αλλά και στους τρόπους, που χώρες, όπως η Βενεζουέλα και η ΛΔ Ντονιέτσκ, οικοδομούν μια εναλλακτική οικονομική και πολιτική πρόταση στο εσωτερικό τους.

Στην επιστολή της Υπουργού Εξωτερικών της ΛΔ Ντονιέτσκ Natalia Nikonorova, που παρέδωσε ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, τονίζεται η πεποίθηση των αρχών της ΛΔ, ότι η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, με τη στήριξη του λαού της και των διεθνών συμμάχων της, θα υπερασπιστεί με επιτυχία, και σ εαυτή τη δύσκολη φάση, την εθνική της ανεξαρτησία.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συνέχεια της συνεργασίας, μέσω συγκεκριμένων βημάτων, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας