Συγχαρητήρια στον Παύλο Τσίμα!

4241
ΕΝΦΙΑ

Διαφωνούμε και διαφωνούμε σε βάθος με τις πολιτικοϊδεολογικές κατευθύνσεις του Παύλου Τσίμα. Κρατούσε, όμως, σε ένα κάποιο δεοντολογικό, τουλάχιστον, επίπεδο την αντιπαράθεσή του με τις απόψεις μας και αυτό σίγουρα ήταν κάτι αξιοσημείωτο στην εποχή του νεοφιλελεύθερου μνημονιακού «φονταμενταλισμού» και της «ευρωπαϊκής» αυτάρεσκης μισαλλοδοξίας.
Γι’ αυτό μας ξάφνιασε, κάπως, αυτή η εύκολη, «αυριανικού» τύπου επίθεσή του κατά του κινήματος προστασίας της λαϊκής περιουσίας από τους πλειστηριασμούς, στην οποία επιδόθηκε από τον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ την Δευτέρα (23/10) το πρωί.
Επίθεση, μάλιστα, με την οποία υιοθέτησε πλήρως την χυδαιολογία των πιο άθλιων κύκλων, οι οποίοι, ως «λαγοί» των τραπεζών, συνδέουν ευθέως τις λεγόμενες  «συλλογικότητες», όπως τις αποκαλούν, του κινήματος με μεγάλα και οργανωμένα, άκουσον-άκουσον, συμφέροντα.
Έχουμε ακούσει πολλές συκοφαντίες έως τώρα και έχουμε υποστεί άθλιες μεθοδεύσεις.
Το μόνο που μας έλειπε μέχρι τώρα, ήταν να καταγγελθούμε και για «λωποδυσία».
Τόσος, λοιπόν, είναι ο πανικός και το αδιέξοδο ορισμένων;
Τόσος ο φόβος τους;
Τόση η ασυγγνωσία και η αμετροέπειά τους;
Καλά, την άλλη πλευρά και τα επιχειρήματά της τα διαβάζουν καθόλου; Ή έγιναν εσχάτως και τυφλοί οπαδοί κάποιων που εργολαβικά βγάζουν ψευδείς ανακοινώσεις κατά των «συλλογικοτήτων», έτσι ανωνύμως, για προφανέστατους λόγους;
Σε κάθε περίπτωση, τα συγχαρητήριά μας, κ. Παύλο Τσίμα!

Κ.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας